• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

26.01.2023

14:19

OGROMNA TUGA U BORČI! Nije bilo požara, žena pala i preminula pored šporeta, OSTAVILA SUPRUGA I TROJE DECE

printscreen

Vesti

OGROMNA TUGA U BORČI! Nije bilo požara, žena pala i preminula pored šporeta, OSTAVILA SUPRUGA I TROJE DECE

Podeli vest

P. M. K. (39) premunula j eprirodnom smrću dok je kuvala ručak, muž koji je ubrzo došao pokušao je da je oživi, ali na žalost, u tome nije uspeo, požara nije bilo

Podsetimo, sinoć je Borči u stanu iznenada preminula P. M. K. (39) dok je kuvala ručak. Muž koji je ubrzo došao pokušao je da je oživi, ali na žalost, u tome nije uspeo. Šok i jecaji i dalje odzvanjaju u ovom beogradskom naselju, komšije su takođe potresene iako ovu porodicu, koja se nedavno doselila, nisu dobro poznavali.

Foto: RINA

 

Provobitno se pojavila informacija da je u ovom stanu izbio požar. Danas se, međutim, ispostavilo da do požara nije došlo, kao i da na teren nisu izlazili vatrogasci, ali da u stanu jeste bilo malo dima, jer je šerpa ostala na uključenoj ringli kada se nesrećna žena srušila i preminula pored šporeta.

U stanu je u tom trenutku bilo i njeno najmlađe dete, sin od četiri godine, koji je u tom trentuku, prema priči komšija, spavao u drugoj sobi. Dete ni na koji način nije povređeno.

Jedno dete bilo na ekskurziji u trenutku tragedije?

Prema priči komšija, žena osim sina od četiri godine ima i ćerku od 19, koja ne živi sa njima, a koja je sinoć ubrzo nakon saznanja o tragediji došla u stan. Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, ova žena je zapravo majka troje dece, a jedno dete je u trenutku nesreće bilo na ekskurziji.

- Bila sam u stanu kada se sve dogodilo, ali niko od nas nije osetio da je bilo dima i požara. Nisu bili ni vatrogasci, tek smo kasnije videli policiju i Hitnu pomoć koja je konstatovala smrt komšinice - kaže jedan od stanara.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

 
Scena je bila jeziva

Ono što jeste čula, bila je vriska i galama. To su bili jecaji ćerke nesrećene žene, koja po saznaju šta se desilo nije mogla da prestane da plače.

- Scena je bila jeziva. Čuli smo da ju je suprug pronašao u stanu kako leži u kuhinji dok se šerpa dimila. Na svu sreću on je brzo došao kući, inače ko zna je još moglo da se desi, jer je u stanu je bio i sinčić- dodaju komšije.

Kako smo već pisali, a takođe prema svedočenju komšija, muž je pokušao da oživi suprugu, ali na žalost u tome nije uspeo. Hitna je po dolasku samo mogla da konstatuje smrt.

- Ženu su stavili u crnu kesu i policija je dežurala pored njenog tela dok nije došla forenzika koji su je potom odvezli na obdukciju - kažu oni i dodaju da nastradalu ženu i njenu porodicu ne poznaju dobro jer su nedavno doselili.

 P. M. K. je bila srčani bolesnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija