• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

30.01.2023

10:40

OVO JE MARKO KOJI JE NASTRADAO U JEZIVOJ NESEREĆI U NOVOM SADU! Njegov identitet otkrio nesrećni otac, na mestu tragedije

printscreen/nsuživo

Vesti

OVO JE MARKO KOJI JE NASTRADAO U JEZIVOJ NESEREĆI U NOVOM SADU! Njegov identitet otkrio nesrećni otac, na mestu tragedije

Podeli vest

Marko L. (22), nastrado je ,kako se sumnja, u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu kada je "tojotom" direktno udario u parkirani kamion. Identite vozača nije bio poznat do dolaska njegovog oca V. L. koji je, navodno policiji otkrio ko je bio za volanom

Telo nesrećnog mladića izvučeno je iz vozila tek kada su vatrogasci ugasili vatrenu buktinju u koju se automobil nakon udarca pretvorio. 

- Saobraćajna nesreća dogodila se oko 23 sata, a neki sat kasnije došao je muškarac V.T. koji je navodno policiji rekao da vozilo pripada njihovoj firmi i da je za volanom bio njegov sin - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen

 

Da tragedija bude još veća telo mladića je potpuno izgorelo i preneto je na Institut za sudsku medicinu.

- Obdukcijom će biti utvrđen identitet ali i uzrok smrti - rekao je naš sagovornik. 

O stravično saobraćajnoj nesreći u kojoj je izgubljen još jedan mladi život Informer je izveštavao i ranije. 

Foto: printscreen/nsuživo

 

Saobraćajna nesreća dogodila se na raskrsnici Bulevara vojvode Stepe i Kneza Miloša. Pretpostavlja se da se automobil kretao Bulevarom vojvode Stepe iz smera Ulice Bate Brkića i da je u raskrnici u Bulevaru kneza Miloša produžio pravo. Sumnja se da se kretao velikom brzinom i da je u tom trenutku jako udario u parkirani kamion.

Od siline udarca automobil "tojota jaris" u kom je nastradali mladić bio se zapalio. Plamen se proširio i na kamion u koji je udario, ali i na još jedan koji je takođe bio parkiran do njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Na mesto nesreće ubrzo su stigli vatrogasci, policija i hitna pomoć koja je nažalost samo mogla da kosntatuje smrt vozača putničkog automobila. Neki sat kasnije na mesto tragedije došao j ei muškarac koji je policiji naveo da je u automobilu bio njegov sin. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija