• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

31.01.2023

10:46

OBDUKCIJA OTKRIVA IDENTITET LEŠA IZ JEZERA ĆELIJE! Sumnja se se da je u pitanju telo starijeg muškarca NESTALOG PRE VIŠE OD MESEC DANA!

R.B.

Vesti

OBDUKCIJA OTKRIVA IDENTITET LEŠA IZ JEZERA ĆELIJE! Sumnja se se da je u pitanju telo starijeg muškarca NESTALOG PRE VIŠE OD MESEC DANA!

Podeli vest

Sedamdesetogodišnji čovek bio lošeg zdravstvenog stanja, a viđen je kako niz strminu silazi prema jezeru. Potraga za Borom Djukićem traje od 22. decembra

U sudsko medicinskoj prosekturi Opšte bolnice u Kruševcu počela je obdukcija leša muškarca izvučenog iz jezera Ćelije. Sumnja se da se radi o nestalom starijem čoveku iz okoline jezera , koji je lošeg zdravstvenog stanja primećen dva pluta kako prilazi jezeru, nedaleko od vodozahvata.

Ovu sumnju su nam potkrepili ribočuvari ,, Rasinae plus,, koji su prvi primetili leš muškarca u priobalju jezera i pozvali hitnu pomoć, vatrogasce i policiju.

- Ribočuvari su u ponedeljak oko 15.30 časova, nedaleko od brane, u takozvanom bosićanskom zalivu, prilikom redovne kontrole, primetili leš muškarca u vodi, neposredno u blizini obale.

Foto: R.B.

 

Telo je najverovatnije isplutalo usled ispuštanja vode iz vodozahvata usled povećanog vodostaja, a moguće je da se najverovatnije radi o nestalom sedamdesetosmogodišnjem Bori Djukiću iz obližnjeg Malog Grkljana kod sela Štitare, koji se od 22. decembra vodi kao nestala osoba.

Bio je veoma lošeg zdravstvenog stanja, a ribočuvari su ga dva puta primetili kako se spušta niz
strminu od Suvaje prema priobalju jezera i oko ovdašnjih vikendica-priča nam izvor iz ,, Rasine plus,,.

Telo je u fazi raspadanja preneto na sudsko-medicinsku obdukciju u Kruševac radi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti. Obdukcija je počela i u toklu dana znaće se definitivno da li se radi o nestalom Bori Djukiću ili nekoj drugoj osobi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija