• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

02.02.2023

16:34

IZ KUĆE SE ČULA VRISKA I BUKA, DEDA MIJI JE GLAVA BILA SMRSKANA! Detalji svirepog ubistva u Prokuplju: Otac ubice pre 14 godina u istoj kući izvršio SAMOUBISTVO!

printscreen

Vesti

IZ KUĆE SE ČULA VRISKA I BUKA, DEDA MIJI JE GLAVA BILA SMRSKANA! Detalji svirepog ubistva u Prokuplju: Otac ubice pre 14 godina u istoj kući izvršio SAMOUBISTVO!

Podeli vest

U porodičnoj kući u selju Berilje kod Prokuplja S.D. (47) sekirom je ubio svog dedu Miju Dunjića (80) sa kojim je živeo. On je nasrnuo na dedu u sredu uveče oko 10 časova i naneo mu višestruke povrede po telu, posebno glavi i gornjem delu tela, od kojih je starac odmah preminuo

Za sada se ne zna razlog ovog svirepog zločina, a poznato je da osumnjičeni već duže vreme koristi narkotike, posebno drogu bup.

Nakon što je slučaj prijavljen policiji, osumnjičeni je uhapšen i određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, zbog krivičnog dela teško ubistvo i ugrožavanje sigurnosti. Sumnja se da je S.D. napao i svog tridesetčetvorogodišnjeg komšiju, kojem je pretio da će da ga ubije, jer je naišao kada je on ubio dedu.

Sve se dogodilo oko 22 sata, a S.D. je ušao u sobu u kojoj je bio deda. Prethodno je sekirom isekao jelke koje imaju u dvorištu, kao i plastičnu stolicu koja je stajala kraj bunara. Svedoci kažu, da je mlatarao sekirom i na samom putu i zaustavljao vozila koja su prolazila. Ipak, na kraju je ušao u kuću u dedinu sobu i tupim delom sekire mu zadao više udaraca, najviše u glavu.

- Bilo je staršno, deda je do pola bio go, sav isečen sekirom, a glava je razmrskana - pričaju komšije koji čitavu noć nisu spavali.

Oni dodaju da se iz kuće čula buka i vriska, te je komšija krenuo ka kući da vidi o čemu je reč. Kada je prišao, S.D. je već izlazio. Tada je osumnjičeni rekao komšiji da je dedu zatekao mrtvog, a onda počeo da viče.

Ubrzo je došla policija i uhapsila ga. 

Naložena je obdukcija, a kuća je osigurana policijskom trakom i ne može se prići.

Deda Mija je sam živeo sa svojim unukom S.D. koji nije imao porodicu, ali je imao problema sa alkoholom i drogama. Deda Mijin sin, otac S.D se 2009. godine ubio, baš u ovoj kući. Popio je smrtonosnu dozu esencije i od tada njih dvojica žive sami. Majka osumnjičenog se preudala i živi u inostranstvu, te mu šalje novac. Ipak i deda Mija mu je davao svoju penziju, jer S.D. ništa nije radio.

- Mnogo se navukao na drogu poslednjih godina. Deda Mija je mršav starac, nema četrdeset kila, S.D. je krupan. Mogao je da radi sa njim šta god je hteo. Dosta je nesreće u toj kući, a znamo da je i ranije umeo da bude nasilan, baš kada mu nedostaje droga - pričaju stanovnici ovog sela koji su šokirani ovim zločinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija