• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2023

19:54

BRAĆA BRANILA DRUGA, PA SVI IZBODENI! Detalji masovne tuče ispred kafane u Mirijevu

printscreen

Vesti

BRAĆA BRANILA DRUGA, PA SVI IZBODENI! Detalji masovne tuče ispred kafane u Mirijevu

Podeli vest

Ispred poznate kafane u Mirijevu tokom vikenda dogodila se masovna tuča u kojoj su braća Srđan Ž. (22) i Nemanja Ž. (27), kao i Karađorđe V. (27) završili sa povredama od četvorice nepoznatih muškaraca koja su ih napala suzavcem, a potom nožem

Napadnuti su saslušani u Drugom 0snovnom javnom tužilaštvu. 

- Karađorđe se sukobio sa još nekoliko gostiju i izašli su ispred kafane. Više NN lica ga je prskalo suzavcem i udaralo rukama, onda su izašla braća Srđan i Nemanja i uleteli u tuču. Iz kafane je izletelo još NN lica i u opštoj tuči, Srđan je završio sa teškim telesnim povredama, sa dva uboda u leđa, dok je njegov brat hospitalizovan sa razderotinom glave - rekao je sagovornik iz istrage za Tekegraf.rs.

Karađorđe je odbio lekarsku pomoć.

Na saslušanju u tužilaštvu, napadnuti su izjavili da ih je napalo četvorica muškarca starosti od 23 do 28 godina.

Podsetimo, Srđan Ž. i Nemanja Ž. doveženi su u Urgentni centar oko 1 sat iza ponoći gde su im konstatovane gore navedene povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija