• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

13.02.2023

14:38

MARIJA SA SUPRUGOM I DECOM KRENULA U CRNU GORU! Sletela sa puta i udarila u zaštitnu ogradu OSTALA NEUTEŠNA PORODICA

printscreen

Vesti

MARIJA SA SUPRUGOM I DECOM KRENULA U CRNU GORU! Sletela sa puta i udarila u zaštitnu ogradu OSTALA NEUTEŠNA PORODICA

Podeli vest

Marija B. (35), iz Čajetine, majka troje male dece, koja je poginula kada je automobilom, u kom su joj bili suprug i troje dece, sletela sa puta i udarila u ogradu, biće sahranjena 14. februara na groblju u Gornjem Ljubišu na Zlatiboru.

Ceo Zlatibor i Čajetina tuguju za nasatradalom Marijom B, majkom troje dece, koja je poginula u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedavno. 

- Pošli su porodično u Crnu Goru, odakle je njen suprug. On i deca su dobro. Tuga velika, ostala su deca od 3, 4 i 5 godina. Jedno dete je bilo više povređeno, ali je sada dobro. Pregledani su u Beogradu i hvala Bogu dobro su – kaže rođak za Informer i dodaje:

- Svi smo u šoku. Leva strana automobila je potpuno uništena. Danas svi plačemo, ceo Zlatibor. Troje dece je ostalo bez majke, a mi svi bez jedne divne duše - kaže Marijina rođaka, koja ne prestaje da plače.

Marijin otac Dragan Marić, poznati ugostitelj sa Zlatibora, nema snage da bilo šta kaže od tuge, ali je na društvenim mrežama objavio dan i vreme sahrane.

- Našu Mariju, sahranićemo u utorak 14.februara u 13h na groblju u Gornjem Ljubišu! Ni mi ne verujemo da je nema ali tako je! Neka joj Bog čuva dečicu! – napisao je nesrećni čovek.

Foto: printscreen

 

Od Marije se na društvenoj mreži oprostio i suprug rečima: 

- Srešćemo se, ljubavi moja, tamo gore opet, bez ožiljaka i nasmejani. Putuj s anđelima moj najdivniji cvete. Nikada te neću izneveriti. Voli te tvoj muž. Živiš večno - napisao je suprug nastradale žene. 

Rođaci unesrećene porodice kažu da ne mogu da veruju šta se dogodilo. 

Svi smo u šoku. Leva strana automobila je potpuno uništena. Danas svi plačemo, ceo Zlatibor. Troje dece je ostalo bez majke, a mi svi bez jedne divne duše - kaže Marijina rođaka, koja ne prestaje da plače.

MARIJA U RODU SA DR BOJIĆEM 

Inače, Marija B. je snaja Milovana Bojića direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a vest o njenoj smrti strašno ga je pogodila i potresla kao i kompletnu porodicu Bojić koja je Mariju izuzetno cenila i poštovala.

Izgubio sam snaju, divnu mladu ženu, iza koje je ostalo troje male dece od kojih najstarije ima samo šest godina. U šoku sam, kao i kompletna porodica, ona je žena mog rođenog bratanca. Marija je stradala na putu prema Prijepolju, išli su ka Crnoj Gori, a stradala je na oči supruga Ivana i dece. Udrila je u bankinu koja se iskirivila i uništila automobil sa te strane jer se sasvim zarila. Ne mogu detaljnije da govorim od šoka i tuge - kazao je doktor Bojić za Republiku.

Inače, meštani Zlatibora, Čajetine i Užica, još su u šoku zbog pogibije mlade majke o kojoj imaju samo reči hvale. 

- Držala je cvećaru na Zlatiboru. Neverovatno koliko je sa svima bila ljubazna. Svi su je voleli. Uvek je svakom izlazila u susret i davala savete, naročito kada je u pitanju cveće – bile se reči koje su se uglavnom čule na Zlatiboru.

PodsetimoMarija je stradala u saobraćajnoj nesreći na putu Bistrica – Priboj, kada je iz još
uvek neutvrđenih razloga sletela automobilom „škoda“ sa kolovoza i udarila u zaštitnu ogradu.

- Pretpostavlja se da je kolovoz bio klizav. Sa njom automobilu je bilo njeno troje dece i suprug Ivan, koji je sedeo na mestu suvozača. Šta se tu dogodilo sami Bog zna. Kažu da nije vozila više od 50 do 60 kilometara na sat. I samo odjednom, na mestu gde je nekada bila deponija, u  Stanjevinama, udarila je u bankinu - pričaju poznanici ožalošćene porodice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija