• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2023

11:32

PORODIČNI UŽAS U MLADENOVCU! Tukao sina pa ga izbacio iz kuće,  a samo je pokušao da ZAŠTITI POVREĐENU MAJKU!

Vesti

PORODIČNI UŽAS U MLADENOVCU! Tukao sina pa ga izbacio iz kuće, a samo je pokušao da ZAŠTITI POVREĐENU MAJKU!

Podeli vest

Policija u Mladenovcu uhapsila je S. M. (55) zbog prijave da je pre dva dana u kući u Kovačevcu, nakon verbalne svađe pesnicom udario u glavu sina A. M. (26).

Prema prijavi nakon toga je sina davio rukama, a onda ga izbacio iz kuće.

Takođe mu je uputio i pretnje po život. S. M. određeno zadržavanje do 48 sati. Napisana je prijava za nasilje u porodici, a danas je priveden tužiocu.

Lekarska pomoć povređenom je ukazana u Hitnoj pomoći u Mladenovcu i UC u Beogradu, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Pijan metalnom šerpom udario suprugu, sin pokušao da zaštiti majku 

Podsetimo, na teritoriji opštine Mladenovac prijavljeno je i pre tri dana nasilje u porodici kada je D. D. (49) u alkoholisanom stanju u porodičnoj kući u Vraniću najpre vređao 41-godišnju suprugu i maloletnog sina od 16 godina da bi potom metalnom šerpom, koju je držao u ruci, ženu udario u glavu i naneo joj rasekotinu po čelu, saopštilo je tužilaštvo.

Nakon što je sin stao između njih u nameri da zaštiti majku, D.D. ga je udario porculanskim tanjirom u levu ruku i naneo mu posekotinu podlaktice.

Dan ranije uhapšen još jedan nasilnik

Samo dan ranije, policija je uhapsila Z. Ž. iz ovog grada jer je sredinom januara naneo brojne povrede ženi. Žrtva je odlučila da ga ne prijavljuje iz straha od supruga nasilnika, s obzirom da već godinama trpi nasilje, sve dok 14. februara nije javila lekaru gde su joj konstatovane brojne povrede.

Sumnja da je on 15. januara suprugu najpre tukao rukama i nogama po telu i glavi, a potom i drvenom letvom po nogama, kojom prilikom je žena zadobila brojne povrede.

Z. Ž. je nakon toga po nalogu tužioca zadržan zbog krivičnog dela nasilje u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17