• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2023

15:16

TUGA SE NADVILA NAD ROŽAJE, DVE KUĆE ZAVILA U CRNO! Na kobnoj poledici braća od stričeva u smrt zajedno otišla!

printscreen

Vesti

TUGA SE NADVILA NAD ROŽAJE, DVE KUĆE ZAVILA U CRNO! Na kobnoj poledici braća od stričeva u smrt zajedno otišla!

Podeli vest

Tri mladića iz Rožaja koja su poginula sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći zapravo su braća i najbolji prijateljI, poginuli A. M. (16) i S. M. (16) su braća od strica, dok su poginuli I. D. (16) i teško povređeni F. D. (17), takođe, braća od stričeva.

Podsetimo, nesreća se dogodila prošle noći oko 22.30 sati na magistralnom putu Rožaje- Bać.

- Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i seli su zajedno da popiju piće, smejali su se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u "audi" . Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice - kaže meštanin Rožaja i dodaje da su se mladići zatim vratili do grada.

- Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteli su u reku Ibar.

Poledica kumovala nesreći

Kako navodi meštanin Rožaja, sumnja se da je i poledica koja je bila na putu kumovala je nesreći.

- Poledica je danima na putu, a na tom delu magistralnog puta nema zaštitne ograde koja bi sprečila vozila da se odmah nađu u reci - kaže sagovornik i dodaje:

Rasvete nema na tom delu puta, pa je i to dodatno doprinelo da mladići slete s puta pravo u hladan Ibar. Prilikom sletanja sumnja se da su se prevrnuli nekoliko puta, a njihovo auto je doletelo na nekih 20 metara u provaliju.

Foto: printscreen

 

Kako navodi naš izvor upoznat sa slučajem, kažu da su mladići bili izuzetno vredni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

- Dve kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživeti - kaže naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija