• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Božinović

23.02.2023

06:45

UMESTO KRŠTENJA, SPREMAMO SAHRANU! Potresni detalji jezivog zločina u Zaječaru! Očuh ubio dete (2) zato što je plakalo, majka sve to gledala, pa LAGALA DA GA ZAŠTITI!

Facebook

Vesti

UMESTO KRŠTENJA, SPREMAMO SAHRANU! Potresni detalji jezivog zločina u Zaječaru! Očuh ubio dete (2) zato što je plakalo, majka sve to gledala, pa LAGALA DA GA ZAŠTITI!

Podeli vest

Miloš Nikolić (25) razbio glavu i pocepao jetru pastorki Petri (2), dok je majka deteta Jelena T. (21) sve to mirno gledala, pa posle i lagala lekare o povredama. U stanu nađena iščupana kosa devojčice, kao i tragovi krvi.

Miloš Nikolić (25) iz Zaječara prekjuče je nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku Petru, ćerku svoje nevenčane supruge Jelene T. (21), i to dok je ova sve to mirno gledala! Da sve bude još strašnije, Jelena je posle krvavog pira lekarima rekla da joj je dete palo s kreveta, pokušavajući da zaštiti ubicu svoje ćerke?!?
Međutim, Miloš je kasnije u policiji priznao da je ubio devojčicu, rekavši "da ju je samo malo tukao, pošto je plakala", nakon čega su uhapšeni i on i Jelena.

Nije mnogo?!

Plakala je. Uvek me je nerviralo kad plače. Nisam je mnogo tukao...
Miloš Nikolić

 

 

Uzalud je oživljavali


Kako smo saznali od izvora iz istrage, stravičan zločin, koji je šokirao Srbiju, dogodio se prekjuče u iznajmljenoj trošnoj kući, gde je Miloš u poslednjih nekoliko meseci živeo sa Jelenom i njenom ćerkom iz prethodnog braka.
- Jelena je u utorak oko 15 časova donela ćerkicu u Zdravstveni centar, na dečije odeljenje, tvrdeći da je dete palo s kreveta i da je od tada bez svesti. Lekari su odmah reanimirali devojčicu, punih sat vremena su pokušavali da je spasu, ali uzalud. Oko 16.15 konstatovana je smrt i odmah su o svemu obavešteni policija i tužilaštvo, pošto je bilo očigledno da je dete bilo isprebijano - rekao je naš izvor.

Foto: Facebook

Očuh i majka ubijenog deteta


Kad je čula da joj je ćerka mrtva i da je policija pokrenula istragu, Jelena je briznula u plač, ali i dalje nije želela da prizna šta se desilo njenoj ćerki. Miloš je na saslušanju u policiji najpre ćutao, a onda je samo rekao:
- Plakala je. Uvek me je nerviralo kad plače. Nisam je mnogo tukao...
Policajci su se potom uputili ka kući gde se desilo ubistvo i tamo su zatekli jeziv prizor.
- Postoje indicije da je osumnjičeni dete udarao o zid. Pronađeni su iščupani pramenovi kose ubijene devojčice, kao i njeni tragovi krvi, a postoje dokazi koji upućuju na to da je dete bežalo od očuha. Takođe, nađeni su i delovi iscepane dečje garderobe - kazao je naš izvor.
Obdukcija tela nesrećnog deteta, koja je obavljena juče, pokazala je da je mala Petra zadobila više udaraca u glavu, od kojih je jedan bio smrtonosan, kao i da je imala rascepanu jetru.
Inače, Jelena se prvi put udala sa 13 godina i rodila je troje dece - sina Dušana, koji sad ima sedam godina, ćerku Dunju, koja ima pet, i malu Petru, koja nije doživela treću godinu.

Miloš hapšen jer je mučio životinje

 

Miloševe komšije nisu imale lepe reči za njega. Uverene su da je narkoman, a jednom prilikom ga je penzionisani policajac iz komšiluka prijavio zbog zlostavljanja psa.
- Miloš je psu kanapom zavezao noge da ne može da hoda. Zatim je tog psa tukao i bacio u obližnje dvorište jedne napuštene menze, gde ne prolaze ljudi. Pas je cvileo i zavijao, Miloš ga je šutirao, a zatim ga ostavio da umre od gladi i žeđi. Srećom, komšija je to video, oslobodio kuče i prijavio Miloša, koji je zbog toga dobio krivičnu prijavu zbog mučenja životinja - ispričao je komšija.

Rodila troje dece


Nebojša Vladulović iz sela Grljan, deda po ocu ubijene Petre, ispričao nam je da je Jelena sedam godina bila u braku s njegovim sinom, a u oktobru prošle godine pobegla je iz kuće i počela da živi s Milošem.
- Kada je pobegla kod Miloša, povela je troje dece koje je dobila s mojim sinom. Ja sam čuo da je taj Miloš tukao decu, bacao ih o zemlju, udarao o zid... Zato sam od Jelene uzeo Dušana i Dunju, oni sad žive sa svojim ocem, ali bivša snaja mi nije dala Petru. Najmlađa unuka je ostala s majkom i očuhom i to joj je došlo glave... Spremali smo se da našoj Petri uskoro pravimo krštenje, a umesto toga joj spremamo sahranu - priča očajni deda Nebojša.
U saopštenju MUP piše da se Miloš Nikolić (24) tereti za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, za šta mu preti od deset do 15 godina zatvora. Što se Jelene tiče, ona će odgovarati za zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica, za šta je predviđena kazna do tri godine zatvora. 

Ranije nije bilo prijava nasilja

 

Jelena T. i njena deca bili su na evidenciji Centra za socijalni rad u Zaječaru po raznim osnovama, ali nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje.
"Centar za socijalni rad kontinuirano je pratio ovu porodicu u postupcima koji su povremeno vođeni, preduzimajući sve mere iz svoje nadležnosti. U dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu", saopšteno je iz Centra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17