• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

25.02.2023

10:50

SRBIN UHAPŠEN U NEMAČKOJ! U njegovom rancu pronađeno skoro tri kilograma marihuane, EVO ŠTA GA JE ODALO

Vesti

SRBIN UHAPŠEN U NEMAČKOJ! U njegovom rancu pronađeno skoro tri kilograma marihuane, EVO ŠTA GA JE ODALO

Podeli vest

Državljanin Srbije uhapšen je u četvrtak u autobusu u Frajlasingu, u Nemačkoj, kada je policija u njegovom rancu pronašla skoro tri kilograma marihuane.

Kako prenose lokalni mediji, osumnjičeni je bio u rumunskom autobusu, koji je zaustavljen na graničnom prelazu. 

- Prilikom provere putnika, službenici su primetili Srbina za kojim je, kako se ispostavilo, bila raspisana potraga. Službenici su mu rekli da napusti autobus. On je uzeo deo prtljaga i tvrdio da je to sve što ima.

Međutim, ostali putnici su jednoglasno izjavili da je još jedan ranac njegov. U plastičnoj kesi u tom rancu nađeno je 16 pakovanja marihuane težine 2,8 kilograma. Ulična vrednost droge procenjuje se na oko 28.000 evra - navode nemački mediji. 

Policija je potom u džepu osumnjičenog pronašla i nož, dok je sa sobom imao falsifikovanu vozačku dozvolu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivan

pre 1 godinu

Kriminal je najveći izvozni produkt SNS Srbije.

ratko

pre 1 godinu

kako se zove taj kao drzavljanin Srbije ,neki fljamuftari malici

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija