• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

05.03.2023

11:46

SCENA KOJA SLAMA SRCA - TELA DECE PRONAĐENA U ISTOJ SOBI! Novi detalji tragičnog požara u Novom Pazaru

printscreen

Vesti

SCENA KOJA SLAMA SRCA - TELA DECE PRONAĐENA U ISTOJ SOBI! Novi detalji tragičnog požara u Novom Pazaru

Podeli vest

Vatrogasci su zatekli scenu koja slama srce kada su ušli u stan u Novom Pazaru u kom je jutros izbio požar. Oni su u istoj sobi pronašli četvoro mrtvih mališana uzrasta od 4 meseca do 5 godina.

Majka dece se nalazi u OB Novi Pazar, dok je otac hitno prevezen u Beograd.

Tokom požara, deca su bila u istoj sobi gde su se najverovatnije ugušili od dima. 

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo usred nemara, jer su se roditelji grejali na termo peć i grejalice. Brat majke stradale dece rekao je da se ona brinula o četvoro male dece, i da je verovatno ostavila stvari na neki grejni uređaj i da je tako došlo do požara.

- Tu je četvoro male dece, znate i sami kako to ide, stvari se ostavljaju da se suše, verovatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara. Sestra mi je udata za Egipćanina, ona je bila domaćica, dok je zet radio. Jutros su oboje bili tu, ali sudbina je tako htela da odnese živote njihove dece, a i njihovi životi su dovedeni u pitanje - rekao je jedan od rođaka za Blic.

Na licu mesta još uvek se nalaze pripadnici vatrogasne brigade i PU Novi Pazar, koji su prema prvim informacijama stigli na vreme, ali je požar već uzeo svoj danak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Nigde vise pozara stanova i kuca nema kao kod nas. LJudi nam umiru zbog neadekvatih instalacija struje, gasa, boca, pokvarenih aparata i neznam cega jos. U nekim domenima smo i 19 veku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija