• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.03.2023

13:24 >> 13:44

OVO SU RODITELJI, KOJIMA JE U POŽARU, NASTRADALO ČETVORO DECE!  Njima se lekari bore za život NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU

printscreen

Vesti

OVO SU RODITELJI, KOJIMA JE U POŽARU, NASTRADALO ČETVORO DECE! Njima se lekari bore za život NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU

Podeli vest

Četvoro mališana uzrasta od šest meseci do šest godina biće sahranjeni danas na groblju u Novom Pazaru. Za to vreme lekari se bore da spasu njihove roditelje A.A. i A.A. koji se nalaze u bolnicama u Novom Pazaru i Beogradu.

Četvoro male dece je stradalo juče ujutru u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prevezeni u bolnicu. Kako pričaju komšije, porodica koja je doživela ovu nezapamćenu tragediju doselila se u stan pre godinu dana, ali nije se previše družila sa komšijama.

Foto: printscreen

Ostali bez četvoro dece

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio celu porodicu. Lekari se bore za njegov život.

- Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene - napisala je jedna od rođaka povređenog čoveka A. A., koji je izgubio decu, a koji kako su rekli doktori ima preko 50 odsto opekotina na telu.

Foto: A.D.

 

- Intubiran je i posle stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka dece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici - rekao je dr Šefćet Hajrović.

Inače, četvoro dece, Zein, Fares, Saleh i Mokbel, koja su u  nedelju nastradala u požaru u svom stanu u Novom Pazaru, sahranjena su na groblju Gazilar. 

Njihov otac A.A., državljanin Egipta, nalazi se u Kliničkom centru Srbije gde se lekari bore za njegov život. 
Majka nastradale dece, A. K. smeštena je na hirurgiji u Novom Pazaru i njeno stanje je stabilno. 
Odatle će biti transportovana u SB Laza Lazarević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija