• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.03.2023

12:37

INSTRUKTOR JAHANJA OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Miloš Đ. se tereti za polno uznemiravanje POLAZNICA NJEGOVE ŠKOLE

printscreen

Vesti

INSTRUKTOR JAHANJA OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Miloš Đ. se tereti za polno uznemiravanje POLAZNICA NJEGOVE ŠKOLE

Podeli vest

Podignuta optužnica protiv instruktora jahanja Miloša Đ.(68), kojom se tereti za silovanje i polno uznemiravanje polaznica njegove škole jahanja. Tužilaštvo je završilo istragu protiv instruktora jahanja Miloša Đ. iz Beograda.

Da se punih 11 godina na ergeli u Barajevu odvijao horor, saznalo se kada su devojčice jedna drugoj počele da se poveravaju i pričaju „da ih M.Đ. pipka, štipka, ljubi, ima vulgarne komentare, ali i da je nasilan“. Osumnjičeni je uhapšen, a K. Š. jedna od žrtava uhapšenog instruktora jahanja, koji je bio i kaskader i sa svojim konjima se pojavljivao u domaćim filmovima i serijama kao što su „Bitka na Neretvi“ i „Nemanjići“, odlučila je da javno ispriča kroz kakav je pakao prošla.

- Upoznala sam trenera M. Ð. kad sam imala 15 godina - rekla je ova devojka za Blic i dodala da je 2009. prvi put nasrnuo na nju.

Foto: V.V.

 

- Ostali smo sami i tada me je iznenada napao gurnuvši me, zatim je legao preko mene. Uspela sam da pobegnem. Posle toga se pravio kao da se ništa nije dogodilo - priča ona i dodaje da je posle toga nastavila s treninzima.

- „Moraš da svršiš na konju ako hoćeš dobro da jašeš“, govorio mi je. Stalno mi je upućivao rečenice seksualne konotacije, odvratne stvari je izgovarao - rekla je i dodala da je M. Ð. to govorio svim devojkama.

Palilo ga dok je gledao kako devojka jaše
Prema njenim rečima, silovana je krajem 2010, kada je imala 17 godina, nakon večernjeg treninga, pošto je ostala da prespava u klubu.

- Došao je, počeo da me masira, pa da me primorava na užasne stvari. Pokušala sam da se izmigoljim, ali on me je držao. U tom trenutku shvatila sam da sam ostala potpuno sama s njim u Lipovačkoj šumi, usred noći, i da nema ko da mi pomogne, da nemam koga da zovem niti kuda da bežim - rekla je devojka.

Foto: V.V.

 

- Uplašila sam se da ću ga razbesneti i da će me još više povređivati. Utrnula sam i samo sam želela da se završi, da prođe. Kad je prošlo, pravila sam se da spavam u nadi da je to sve i da me tokom noći više neće dirati.

Ona je navela i da su ga 2011. dve učenice prijavile za seksualno uznemiravanje, ali da je ona ćutala o tome, a kako je navela, iz kluba je otišla 2016, nakon njegove opaske „da se napalio dok je gledao kako jaše“.

Posle svega, ova devojka kaže da je silovanje na nju ostavilo užasne posledice, kao i da od prošle godine ide na terapiju.

- Sad sam OK - završila je ispovest.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija