• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

08.03.2023

18:40

KRVAVA ODEĆA, A NA NOŽU SATANISTIČKI ZNAK! UBICA IMA ISTU TAKVU TETOVAŽU! Šok detalji svirepog ubistva starice!

Printscreen

Vesti

KRVAVA ODEĆA, A NA NOŽU SATANISTIČKI ZNAK! UBICA IMA ISTU TAKVU TETOVAŽU! Šok detalji svirepog ubistva starice!

Podeli vest

Policija je uhapsila P.B. (28) zbog surovog ubistva starice Bosiljke Miljanović (83) u njenoj porodičnoj kući u Apatinu, a najnoviji detalji su jezivi.

Kako saznaje Informer, kod uhapšenog u kući nađena je krvava dukserica, farmerke i obuća koje je koristio prilikom zločina.

Nož koji je ubio staricu nađen je na mestu zločina. Na nožu je primećen satanistički znak, pentagram. Kako saznajemo, ubica na telu ima istetoviran isti takav znak i još nekoliko sličnih simbola. 

Zločin je brzo rešen zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji, radu i predanosti somborske policije. 

Podsećamo, P.B. (28) iz Apatina, uhapšen je danas i sumnjiči se da je u ponedeljak ujutro svirepo ubio staricu Bosiljku Miljanović (83), u njenoj porodičnoj kući u Apatinu.

Kako nezvanično saznajemo, mladić živi nedaleko od dela grada u kom je živela i nesrećna starica i relativno dobro je poznavao prilike u toj porodici, jer je, navodno, bio školska generacija sa bakinom unukom.

Bosiljka M. (83) pronađena je mrtva u ponedeljak pre podne u svojoj kući u Apatinu.

Nesrećna žena je zaklana nožem, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Foto: informer.rs

Mesto ubistva u Apatinu

Baka Bosiljka je živela sa unukom Jelenom, koja je u to vreme bila na poslu.

- Unuka odlazi rano na posao i, iako je baka u to doba budna, uvek za sobom zaključa kuću. Zločin je otkrila komšinica sa kojom baka svako pre podne pije kafu. Kada je videla da je nema, komšinica je otišla da vidi šta je sa njom i zatekla jeziv prizor - sve stvari ispremetane i bakino telo u krvi, prekriveno ćebadima - navodi naš izvor iz istrage.

Ubistvo se dogodilo tokom prepodneva, a niko od komšija nije primetio ništa neobično.

- Dan je bio relativno topao, izlazila sam u dvorište, ali ništa nisam ni čula ni videla. Svi smo u šoku da se ovako nešto može dogodili u ovom malom gradu, ali i u strahu jer se počinilac još uvek šeta slobodno. Nadam se da će biti brzo otkriven i smešten na dugogodišnju robiju zbog ovog strašnog zločina - rekla je jedna od komšinica nesrećne bake Bosiljke.

U Apatinu ne pamte surovije ubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija