• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

09.03.2023

13:24

NE POSTOJI NIKO KO NAS MOŽE SLOMITI! Ćerke ubijenog IGORA DEDOVIĆA, kuma JOVANA VUKOTIĆA POSVETILE ČITULJU OCU

Vesti

NE POSTOJI NIKO KO NAS MOŽE SLOMITI! Ćerke ubijenog IGORA DEDOVIĆA, kuma JOVANA VUKOTIĆA POSVETILE ČITULJU OCU

Podeli vest

Likvidacija visokopozicioniranih vođa "škaljarskog klana" Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) 19. januara 2020. u Atini uzburkala je balkansko podzemlje, a danas je u jednim dnevnim novinama izašla čitulja, posvećena Dedoviću.

"Bio si heroj našeg života i zauvijek ćeš ostati, nedostaješ nam svake sekunde, svakog minuta, dana... Svaki put kad pomislimo na tebe naše srce se i dalje ispunjava ponosom. Smrt za nas ne postoji, ljudi umiru tek kada ih svi zaborave i zato anđele naš budi najsjajnija zvijezda na nebu i sijaj za nas. Dok smo svjesne da tamo gore postojiš ti koji nas čuvaš, ovdje dolje ne postoji NIKO ko nas može slomiti!!! Volimo te najviše!!! Tvoje ćerke", navele su tri ćerke u čitulji posvećenoj svom ocu.

Pored njih, od ubijenog Dedovića oprostio se njegov "burazer", kao i rođake.

Foto: prinskrin Dan

Dedovićeve ćerke poslale poruku

U istim novinama, danas se prvi put, šest meseci od ubistva, oglasila i Maša M.(24), supruga Jovana Vukotića (42), ubijenog vođe "škaljarskog klana".

Dedović i Stamatović su ubijeni naočigled svojih supruga i dece dok su sedeli u jednom restoranu u Atini. Četvorica muškaraca ušla su u restoran i ispalila 24 metka u njih. Stevan Stamatović je mrtav pao na zemlju pored stola, dok je Dedović sa ranom na čelu ostao na stolici. Koliko su ubice bile precizne, govori i to što su, od 24 metka, samo tri završila van tela žrtava.

Dedović je sahranjen u Dobroti kod Kotora, a Stevan Stamatović, u Podgorici. Od svih čitulja, pažnju je tada privukla posebnu pažnju:

Foto: Informer/društvene mreže

Igor Dedović (levo) i Stevan Stamatović su ubijeni u Atini

- Ova živa polovina mene Ti poručuje da mirno spavaš i budeš ponosan. Ja živim za ono zašto bi ti živeo da si na mom mestu, kume. Tvoj odlazak nam daje još već snagu da ne posustajemo - napisano je, između ostalog, u čitulji koju je Dedoviću dao njegov kum Jovan.

Iako je poslednja poruka potpisana samo imenom, dobro upućeni su govorili je reč o Jovanu Vukotiću. Sumnja se da iza ubistva stoji "kavački klan".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija