• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/republika.rs

15.03.2023

16:20

UŽAS U NOVOM PAZARU! Nožem napao policajce koji čuvaju mesto stradanja dece

A.G.

Vesti

UŽAS U NOVOM PAZARU! Nožem napao policajce koji čuvaju mesto stradanja dece

Podeli vest

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar intenzivno tragaju za muškarcem, koji je nožem napao policijskog službenika ispred zgrade u kojoj je četvoro dece nastradalo u požaru!

Kako nezvanično szanajemo napad se dogodio danas danas 12.50 časova u Ulici 12. Srpske brigade u Novom Pazaru.

Policijski službenik se u trenutku napada nalazio u patrolnom vozililu, a bio je raspoređen na obezbeđivanju objekta koji je zahvaćen požarom početkom marta ove godine.

- Napadač je odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima, kao što su trgovina narkoticima i slično. On je otvorio suvozačka vrata na patrolnom vozilu i uz pretnje i psovke nasrnuo na policijskog službenika nožem, a potom pobegao - objasnio je za medije izvor upoznat sa slučajem. 

Foto: A.D.

Policija intenzivno traga za napadačem.

Podsetimo, u požaru koji se nedavno dogodio, život je izgubilo četvoro maloletne dece, starosti od pola do pet godina starosti, a njihov otac je prošao sa teškim opekotinama opasnim po život.

Inače, Amra, majka četvoro mališana koja su se ugušila u požaru u Novom Pazaru, trudna je, potvrdio je njen dever. Trudnoća joj je otkrivena kada su je doktori pregledali zbog povreda koje je zadobila u požaru.

Ona je još uvek u bolnici, a njenom mužu Ahmetu još niko nije rekao da su im deca stradala.

- Amra je saznala da je u drugom stanju, reč je o ranoj trudnoći, prvom trimestru. Ona je i dalje u sanatorijumu, lekari su mi rekli da je stabilno, samo ni sa kim ne razgovara - rekao je za Alo Ahmet, i dodao da je taj dan prvi put video brata u bolnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija