• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Kurir.rs

16.03.2023

20:54

ISTI NARUČILAC LIKVIDACIJE ESKOBARA I ŽIŽIĆA?! Uhapšeni Pjanović propevao u tužilaštvu

Printscreen, Zoran Sinko

Vesti

ISTI NARUČILAC LIKVIDACIJE ESKOBARA I ŽIŽIĆA?! Uhapšeni Pjanović propevao u tužilaštvu

Podeli vest

Marko Pjanović iz Brčkog koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u organizaciji ubistva Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Eskobar u nadležnom tužilaštvu Bosne i Hercegovine izjavio je da je kriv i da je naručilac njegovog ubistva ista osoba koja je naručila i ubistvo Luke Žižića!

Osumnjičeni Pjanović je navodno do detalja ispričao kako i zbog čega je učestvovao u ubistvu Radoševića koji je u četvrtak brutalno likvidiran pred brojnim očevicima na jednoj pumpi u Rušnju.

Radošević je ubijen kada su dvojica napada došla u kafić pumpe u kom je on sedeo i ispalili više metaka u njega.

"Osumnjičeni Marko je u tužilaštvu navodno rekao da je naručilac Radoševićevog ubistva isti čovek koji je svojevremeno naručio i ubistvo Luke Žižića koji je likvidran u svom lokalu na Novom Beograd pred bratom i prijateljima" kaže Kurirov sagovornik i podseća da je Luka Žižić ubijen 28. aprila prošle godine, a osumnjičeni za njegovo ubistvo je Stefan M. iz Kraljeva koji je uhapšen sedam dana nakon zločina u štek stanu.

Foto: Printscreen, Zoran Sinko

 

Kako je dalje objasnio dobro obavešten izvor, ovo ubistvo je povezano sa egzekucijom Žižića.

Spektakuralna akcija policije Republike Srpske

 

"Osumnjičeni je na saslušanju rekao i da likvidacija Ranka Radoševića ima veze sa strahom od osvete za ubistvo Žižića, s obzirom na to da je pokojni Luka Žižić sin Mije Žižića, sa kojim je Ranko Eskobar bio veoma dobar prijatelj. Inače, njih dvojicu pored prijateljstva vezuje i činjenica da su iz istog mesta u Crnoj Gori. Strahovali su da bi Radošević mogao da organizuje osvetu za ubistvo Luke Žižića pa su odlučili ga da ubiju - kaže naš izvor i dodaje:

Foto: printscreen

 

"Marko Pjanović je u svom iskazu pričao i o svojoj uhapšenoj devojci Azri Š. koja je lišena slobode u utorak u studentskom domu. Naime, rekao je mu je dojavila šta se sprema i da je pokušala da pobegne, ali je sprečena u spektakuralnoj akciji policije Republike Srpske. Inače, u ovom trenutku policija BiH ima mnogo više saznanja o ovom slučaju, nego srpkska policija, ali će zajedničkim snagama završiti istragu.

Foto: Insajder

Podsetimo, Luka Žižić ubijen je kobnog dana u kafiću koji je držao, a osumnjičeni je bio obučen u radničko odelo i takav je ušao u njegov lokal i u njega ispalio čak sedam hitaca. Međutim, prijatelji i brat ubijenog odmah su reagovali i pokušali da ga savladaju. Oni su mu strgli masku s lica, kačket, jednu rukavicu, čak i oduzeli pištolj, ali je uspeo da se otrgne i pobegne električnim trotinetom, stvari koje su mu ostale na mestu zločina brzo su policiju dovele do njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija