• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

19.03.2023

20:11

SEKLI SU ME NOŽEM, MUČILI, TUKLI I SILOVALI! Jeziva ispovest Slavice K. iz Radojeva kod Srpske Crnje

printscreen

Vesti

SEKLI SU ME NOŽEM, MUČILI, TUKLI I SILOVALI! Jeziva ispovest Slavice K. iz Radojeva kod Srpske Crnje

Podeli vest

Mučili su me tri sata, pa su mi nožem na telo urezali ćirilično slovo "S". Preturali su po kući i tražili pare. Našli su samo 70 evra, a pošto im je to bilo malo, stariji razbojnik, koga sam prepoznala iako je bio maskiran, zverski me je silovao!

Ovo u potresnoj ispovesti kaže Slavica K. (68) iz sela Radojevo kod Srpske Crnje, koju su u njenoj kući u noći između petka i subote opljačkali i silovali Ljuba N. (32) i njegov maloletni sestrić (17).

Foto: printscreen

Uhapšeni muškarac i njegov sestrić

 

Srećom, napadače je ubrzo nakon zločina uhapsila policija i njima je određeno zadržavanje do 48 sati.
- Probudila sam se kada sam čula da mi je neko ušao u kuću. Nisam stigla ni da ustanem iz kreveta, a dvojica razbojnika sa maskama na glavi su me već napala. Udarili su me više puta i bacili sa kreveta. Zatim su mi skinuli donji deo pidžame, udarali pesnicama i šutirali. Stalno su ponavljali: "Gde ti je novac?" - ispričala je Slavica i dodala:

Foto: V.N .

Povrede na ruci


- Tada sam po glasu prepoznala starijeg razbojnika, ali sam se plašila da mu kažem ime. Oni su nastavili da me muče i biju. Nožem su mi urezali ćirilično slovo "S" i tada sam počela da jaučem.

Sahranila dva sina i muža

Nesrećna žena je ostala bez dva sina i supruga.
- Jedan sin preminuo mi je 2015, a drugi pre dve godine. I supruga sam sahranila. Živim sama sa svojom tugom, a posle svega što mi se desilo, više ne znam šta još može da me snađe - rekla je Slavica.

Nesrećna Slavica priča da su napadači u jednom trenutku ispod njenog jastuka u novčaniku našli 70 evra.
- Čim su našli novac, stariji napadač je skočio na mene i počeo zverski da me siluje. Posle tog iživljavanja iz spavaće sobe su me izvukli u hodnik. Tu su me ispolivali vodom, jer sam prethodno izgubila svest. Mlađi napadač je nastavio da pretražuje kuću misleći da će naći još novca. Kada je shvatio da para više nema, vratio se i tada su mi zapretili da će me ubiti ako policiji kažem šta su mi uradili. Uzeli su moje mobilne telefone i bacili ih u peć i pobegli - rekla je silovana žena.

Krv na licu

Nesrećna Slavica je ispričala da je u hodniku ležala sve do zore, jer nije znala da li će se razbojnici vratiti.
- Uzela sam ćebe i umotala se u njega, a krv mi je curila niz lice i sve me je stravično bolelo. Otišla sam kod komšije i pozvala policiju. Strah me je da spavam sama u kući. Ne mogu oka da sklopim, bojim se. I danju me je strah, plašim se da će se nasilnici odnekud pojaviti i da će me zaklati. Ne znam kako ću dalje - ispričala je Slavica.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Obojici razbojnika za ovakvo delo presuditi po 20 godina robije i to sa prinudnim radom, ne dozvoliti da kaznu služe u komfornim uslovima gledajući TV. Zlikovac od 32 godine da siluje babu od 68 godina? Šta je taj umislio i koji je to mozak da mu tako nešto i padne na pamet? Što je je najgore ovaj maloletnik će da prođe čak i bez kazne, biće "osuđen" na pojačani nadzor ... Užas, jadna žena ...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija