• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

20.03.2023

15:57

POSLE POGIBIJE ŽENE OGLASILI SE IZ "ČISTOĆE! Vozač je odgovoran, nažalost nesreće se događaju"

prinstscreen

Vesti

POSLE POGIBIJE ŽENE OGLASILI SE IZ "ČISTOĆE! Vozač je odgovoran, nažalost nesreće se događaju"

Podeli vest

Povodom teške nesreće koja se dogodila jutros u Skojevskom naselju, u kojoj je ženu Suzanu M. (58) pregazio kamion "đubretarac", a ona potom preminula u Urgentnom centru, oglasili su se i iz JKP "Gradska čistoća".

Kako navode, "nesreća u kojoj je vozilo JKP 'Gradska čistoća' usmrtilo pešaka, dogodila se van pešačkog prelaza, a sve okolnosti biće utvrđene policijskom istragom".

- Kamionom JKP 'Gradska čistoća' upravljao je odgovoran vozač, koji u dosadašnjem radu nije imao nikakve incidente. Urađeni alko-test vozača je negativan, a vozilo je upućeno na vanredni tehnički pregled, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Oni još dodaju da ekipe JKP "Gradska čistoća" svakodnevno rade vrlo težak i odgovoran posao, ali se "nesreće nažalost događaju".

"Povodom teške nesreće koja se dogodila jutros u 6.35 časova u Skojevskom naselju, u Ulici Luke Vojvodića, JKP „Gradska čistoća“ izražava najdublje saučešće porodici nesrećno nastradale sugrađanke", navode u saopštenju.

Podsetimo, žena je prilikom udarca još davala znake života, prevezena je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar, gde je i preminula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Na žalost još jednom je životom platio neodgovorni bahati pešak koji izgleda misle da vozači kamiona na zadnjem delu imaju kamere i vide njih kako pretrčavaju tamo gde ni u ludilu ne bi smeli. Sve i da taj čovek koji krvavo zarađuje hleb svojoj porodici ne bude kažnjen, jer očigledno nije kriv, on će do kraja života na srcu imati ranu da je ubio ženu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija