• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir, Informer.rs

27.03.2023

21:05

PRONAĐEN NJEGOV AUTOMOBIL? Tri dana traje potraga za Urošem koji je godinama držao ćerkicu (8) u kadi, oglasile se komšije: EVO KAKO JE POBEGAO!

printscreen

Vesti

PRONAĐEN NJEGOV AUTOMOBIL? Tri dana traje potraga za Urošem koji je godinama držao ćerkicu (8) u kadi, oglasile se komšije: EVO KAKO JE POBEGAO!

Podeli vest

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, raspisana je potraga za osumnjičenim muškarcem (38), zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, krivično delo protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

- Do sada je tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica – dete (8) odlukom suda povereno na staranje ocu, s obzirom da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon što osumnjičeni bude lišen slobode, biće mu određeno zadržavanje kako je to naloženo od strane dežurnog zamenika javnog tužioca dana 24.03.2023. godine, te će u zakonskom roku biti saslušan na okolnosti izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, a zatim će tužilaštvo sprovesti dokazni postupak o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Kako se saznaje od komšija osumnjičenog oca, on vozi automobil "krajsler" crvene boje, koji još od petka nije pomeran sa parkinga.

Foto: printscreen

 

- Viđali smo ga u tim kolima, došao bi jednom u tri meseca i doneo kese iz prodavnice. Od kad se sve ovo desilo, automobil nije pomerao sa parkinga, pa pretpostavljamo da je pobegao pešaka ili ga je neko odvezao - pričaju komšije.

Za osumnjičenim se traga već tri dana.

- On je ovde iznajmljivao stan, dugo tu živi, mada koliko primećujemo slabo plaća račune, ima veliki dug za struju, a čitav stan je zapušten, stvari su razbacane unutra, smeće je na sve strane i strašno smrdi - pričaju komšije, koje kažu da mnogi od njih nisu ni znali da osumnjičeni mušakarc ima ćerku, jer dete nikada nisu videli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pero

pre 1 godinu

Ako se traga za njim, zašto mu sakrivati lice?

Penzioner

pre 1 godinu

Dajte sliku cudovista, mozda ga neko vidi i pomogne da se sto pre uhvati.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija