• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2023

14:10

SA MASNICAMA ISPOD OČIJU, LJUBAVNICA UROŠA PAŠAJLIĆA ZAZIRE OD LJUDI! Prijavila je nasilnika i spasila zatočenu devojčicu, STRAHUJE OD OSVETE?! (FOTO)

Zoran Sinko

Vesti

SA MASNICAMA ISPOD OČIJU, LJUBAVNICA UROŠA PAŠAJLIĆA ZAZIRE OD LJUDI! Prijavila je nasilnika i spasila zatočenu devojčicu, STRAHUJE OD OSVETE?! (FOTO)

Podeli vest

Iako je zahvaljujući njenoj prijavi nasilnika Uroša Pašajlića, spašen život zatočene devojčice male Lane (8), koju je monstruozni otac držao zaključanu u stanu bez osnovnih uslova za život, pretučena Ivana L. zazire od ljudi, strahujući od osvete

Kada je ekipa Informera zakucala na vrata stana u Krnjači, kojeg je kako saznajemo iznajmljivao emotivni partner Ivane L. nasilnik i zlostavljač Uroš Pašajlić, jedva da je provirila iza tek odškrinutih vrata.

Ali i to je bilo dovoljnio da se na njenom licu primete tragovi nasilja, zbog kojeg je inače i prijavila Uroša. Plave masnice ispod oba oka dovoljno su govorile o teškim povredama koje je zadobila od monstruoznog Uroša.   

- Odlazite sa mojih vrata, nemam šta da vam kažem...Pozvaću policiju-zapretila je Ivana dodajući da se uz nju u stanu nalazi i dvoje maloletne dece, u šta joj niko od prisutnih nije poverovao. Ipak iza ta "dva centimetra" koliko je odškrinula vrata moglo se videti lice, koje je govorilo više od bilo kakvih reči.

Foto: M.S.

 

Inače komšije nemaju reči hvale o ovom paru koji se uselio u iznajmljeni stan. Oni u glas ističu da su Uroša ponekad i viđali, ali Ivanu veoma retko skoro nikad.

Policija zatekla užas u kupatilu

Podsetimo, velika afera i još veći horor započeo je u trenutku kada se u policijskoj stanici sa slomljenim nosem pojavila Ivana L. prijavljujući svog emotivnog partnera Uroša Pašajlića za "porodično nasilje". Istom prilikom ona je prijavila da Uroš u iznajmljenom stanu na Zvezdari krije zatočenu ćerku malu Lanu(8), bez ikakvih uslova za život.

Policiji nije dugo trebalo da se pojavi na adresi, otvori vrata stana i u kupatilu zatekne prizor jeziviji od najjezivijih horor filmova. Neuhranjenu i potpuno zapuštenu devojčicu u kadi, okruženoj ostacima buđave hrane. 

Majka zatočene devojčice brani Uroša, a krivi Ivanu? 

Istog momenta raspisana je poternica za ocem monstrumom i dan kasnije Uroš Pašajlić je lociran i uhapšen pod sumnjom za strašno zlostavljanje i zanemarivanje rođenog deteta.

Foto: Foto: Zoran Sinko

Nevena T. majka male Lane

Ono što je u svemu ovom bilo još strašnije jeste izjava njegove bivše supruge i majke male Lane, Nevene L. koja je uz najgore uvrede pravdajući Uroša, za zlu kob svoje ćerke optužila njegovu ljubavnicu Ivanu L. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija