• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

29.03.2023

18:23

PRE SKOKA BIO SA MAJKOM NA RAZGOVORU KOD DIREKTORA, U UČIONICI UDARIO GLAVOM O KLUPU, PRIČAO SA NASTAVNICOM, PA... Ovo je dečak koji je skočio kroz prozor škole u Kačarevu! (VIDEO, FOTO)

printscreen

Vesti

PRE SKOKA BIO SA MAJKOM NA RAZGOVORU KOD DIREKTORA, U UČIONICI UDARIO GLAVOM O KLUPU, PRIČAO SA NASTAVNICOM, PA... Ovo je dečak koji je skočio kroz prozor škole u Kačarevu! (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

Dečak S.F. bio je sa majkom na razgovoru kod direktora pre nego što je skočio sa prozora učionice u smrt, saznaje Informer.

- Sve se dogodilo predzadnji čas, peti. Kasnio je tri minuta na taj čas, pre toga bio kod direktora sa majkom, a kada je došao bio je neraspoložen, seo je na svoje mesto, jednom je udario glavom o klupu, svi su se pitali šta mu je. U jednom trenutku nastavnica je prišla da razgovara sa njim, pet do deset minuta su pričali. On se malo smirio u tom trenutku, međutim, kada je zvonilo on je ustao, zatrčao se, skočio na sto i sa stola skočio kroz prozor. Deca su bila u šoku, niko nije znao šta se desilo. Drugarica je samo rekla da je pao dole na trotoar. Nakon toga, đaci iz odeljenja su otišli do kabineta gde su imali sledeći čas, nakon toga je došla policija i razgovarala sa njima - kaže Informerov izvor iz Osnovne škole "Žarko Zrenjanin". 

Inače, kako saznajemo, dečak koji je skočio bio je izuzetno dobar drug, vesele prirode, nije bio odličan učenik, ali je dobro prolazio, nije imao problema sa predmetima. I tokom današnjeg dana je bio veseo, pa su iz tog razloga svi u čudu, ne znaju šta se desilo. 

- Nije koristio narkotike, nedavno je počeo da puši, a skoro nije imao devojku - nezvanično saznajemo od njegovih drugara. 

Foto: printscreen

Dečak S.F. koji je skočio sa prozora Osnovne škole u Kačarevu

Nakon ovog događaja došla je njegova majka. 

Podsećamo, dečak S.F. skočio je sa trećeg sprata Osnovne škole u Kačarevu, nakon časa nemačkog jezika.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17