• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.04.2023

09:37

POD DEJSTVOM ALKOHOLA I DROGE IZAZVAO TRAGEDIJU! U nesreći mladić preminuo, a on će se braniti sa slobode

informer.rs

Vesti

POD DEJSTVOM ALKOHOLA I DROGE IZAZVAO TRAGEDIJU! U nesreći mladić preminuo, a on će se braniti sa slobode

Podeli vest

Denis S. (23) koji je učestvovao u jezivoj nesreći na Zrenjaninskom putu kada je nastrdao Džemo K. (37) pušten je da se brani sa slobode?!

Prema navodima "Telegraf.rs", po odluci Višeg suda u Beogradu on je u pritvoru bio zbog nepružanja pomoći povređenim licima u nesreći, a nakon saslušanja svih svedoka pušten je iz pritvora.

Inače, tokom istrage utvrđeno je da je Denis vozio više od sto na sat i da je bio pod dejstvom narkotika i alkohola.

Podsećanja radi, nesreća se dogodila 12. februara ove godine, kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Foto: printscreen

 

Džemo K. nalazio se za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka, a u nesreći je zadobio teške telesne povrede. On je nekoliko sati kasnije u bolnici podlegao povredama. Njegova devojka J. I. (34) zadobila je teške povrede.

Kako navedeni portal piše, Denis S. ima jednu presudu prekršajnog suda i 20 prekršanih naloga.

U trenutku nesreće vozio je automobil, a imao je zabranu upravljanjem vozilom.

Istraga

Denis S.  je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu rekao da su ga ljudi izvlačili iz automobila, da je on onesvešćen išao po putu i da se u jednom trenutku setio prijatelja i zatražio da dođe po njega. Osumnjičeni je objasnio sudiji da je "bio u potpunom šoku i da se mnogih detalja i ne seća".

Foto: printscreen

 

- Denis je rekao da ga je drug odvezao na privatnu kliniku gde su ga pregledali, ali tamo nisu imali rendgen pa je upućen u Urgentni centar. Nije mogao da pomogne devojkama jer je i sam bio povređen - rekao je za "Telegraf.rs" Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog mladića.

Pred tužiocem, 17. marta, saslušani su Denisova rođena sestra, njena drugarica i njegov drug.  Nezvanično, oni su izjavili da je Denis bio u teškom stanju i da "nije znao gde se nalazi".

Njegov drug je potvrdio da ga je pozvao i rekao da dođe po njega jer imao nesreću, da ga je odvezao u privatni kliniku, a zatim i u Urgentni centar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija