• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

09.04.2023

16:39

KRENUO DEDI NA SELO DA MU POMOGNE, PA POGINUO! Aleksandar S. (18) izgubio kontrolu nad vozilom!

Printscreen

Vesti

KRENUO DEDI NA SELO DA MU POMOGNE, PA POGINUO! Aleksandar S. (18) izgubio kontrolu nad vozilom!

Podeli vest

Tinejdžer Aleksandar S. (18) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11.20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke, krenuo je iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu!

Naime, Aleksandar je imao probnu vozačku dozvolu, a najverovatnije je izgubio kontrolu nad svojim "sitroenom" i sudario se sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

- On je bio kod svog strica ovde u Palanci i rekao mu je da ide do dede na selo nešto da mu pomogne, ali kod dede se nikada nije pojavio. Tada smo čuli šta se desilo i odmah svatili o kome je reč. Porodica je slomljena - kaže komšija.

 

 

Prema njegovim rečima, cela nesreća je misterija jer je Aleksandar potpuno izgubio kontrolu nad vozilom, a nije udario ni u bankinu, niti je utvrđeno da mu je nešto na putu smetalo.

- Muškarac koji je išao u suprotnom smeru je kočio sigurno 100 metara, verovatno je mislio da će se Aleksandar vratiti u svoju traku, ali je došlo do direktnog sudara i Aleksandar je preminuo na mestu - kaže komšija.

Kako saznajemo, čovek (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede i u stanju šoka je zbog svega što se desilo.

- Oni su odmah prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a policija utvrđuje tačne okolnosti događaja. Za sada je na osnovu tragova na putu ustanovljeno samo da je mladić prešao u suprotnu traku i tako naleteo na vozilo u kojem su bili otac i sin - kaže izvor i dodaje:

- Telo mladića biće poslato na obdukciju i radiće se analiza da se proveri da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija