• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2023

16:36

OBDUKCIJOM POTVRĐENO! Nalazi pokazali da je iz Dunava u Smederevu, izvučeno telo Milana jednog od nestalih mladića kod Ade Huje

Zoran Sinko, Facebook

Vesti

OBDUKCIJOM POTVRĐENO! Nalazi pokazali da je iz Dunava u Smederevu, izvučeno telo Milana jednog od nestalih mladića kod Ade Huje

Podeli vest

U naselju Jugovo na ulazu u Smederevo izvučeno je telo muškarca, a obdukcijom je utvrđeno da je reč o Milanu Nikoliću (36) jednom od trojice mladića koji su nestali u Dunav kod Ade Huje!

Milan Nikolić je jedan od trojice mladića koji su nestali, pre skoro mesec dana, kada im se prevrnuo čamac kod Ade Huje. Zajedno sa njima bio je i Mane K.(37) koji je jedini uspeo istevečeri da ispliva iz Dunava i spasi se. 

Foto: printscreen

Za Milošem se još uvek traga

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Smederevu i Policijskog odeljenja za bezbednost na rekama, u ponedljak su iz Dunava, u naselju Jugovo, na ulazu u Smederevo, izvukli na obalu beživotno telo muškarca. Po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Smederevu, izvršena je obdukcija i identifikacija tela i utvrđeno je da se radi o  M.N. (36) iz Zemuna, jednom od trojice muškaraca za kojima se tragalo od 18. marta, kada su, usled prevrtanja čamca, upali u Dunav kod Ade Huje u Beogradu" saopštila je policija. 

Podsetimo, pre dva dana kod Rafinerije Pančevo pronađeno je telo mladića u čijim pantalonama su pronađena dokumenta NenadaTrivkovića.

Prijatelji i porodica kao i svi ostali još uvek tragaju za Milošem Markovićem koji se još uvek vodio kao nestao.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija