• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/E.I.

12.04.2023

07:30

UBICA DEVOJČICE IZ RIPNJA, BIO JE DVE GODINE U ZATVORU! Iživljavao se i nad životinjom koju je ukrao

printscreen

Vesti

UBICA DEVOJČICE IZ RIPNJA, BIO JE DVE GODINE U ZATVORU! Iživljavao se i nad životinjom koju je ukrao

Podeli vest

Stojan I. (38) koji je uhapšen zbog sumnje da je nožem ubio Nevenu P. (16) i ranio njene rođake u Ripnju , dve godine je bio u zatvoru zbog krađe krave, nad kojom se iživljavao!

Naime, kako su za Informer ispričale komšije, Stojan I. je ranije bio dve i po godine u zatvoru jer je ukrao kravu!

- Mučio je kravu. Stavio joj je gumene čizme na papke kako bi zavarao trag, a onda ju je i ofarbao crvenim sprejom, kako je meštani ne bi prepoznali. Stojan je definitivno bio lud... - priča komšija.

Foto: N. Š.

Nenad Petrović, deda 

Rođaci ubijene devojke ni dan nakon monstruoznog zločina nisu mogli da dođu sebi. Svako od njih pokušao j eda nađe odgovor na jedno pitanje: Zašto? 

- Stojan je, verovtano bio patološki zaljubljen u moju ćerku Sanju (34) i unuku Nevenu (16). Kupovao im je parfeme, nove stvari, čak je išao i kod vračare da ih zavede. Kad je shvatio da ne može da ih ima, iz osvete je silovao i zaklao Sanjinu ćerku... Pre toga smo ga danima gostili, iako smo znali da je lud, ali tad nismo ni slutili kakvo nam zlo sprema...- rekao je Nenad Petrović, kome je komšija Stojan u ponedeljak oteo unuku Nevenu pa je zverski silovao i zaklao.

Krv
Da sam bio kod kuće kad se to desilo, ubio bih ga, krvi bih mu se nasisao, pa neka me osude na 100 godina robije
Nenad Petrović

 

Pomahnitali Ilić se zatim vratio u kuću Petrovića, gde je nožem ranio Neveninu majku Sanju, ujaka Dejana i babu Mirjanu. Nakon krvavog pira je pobegao, ali se sat kasnije predao policajcima.

Bacio telo na put

Nenad kaže da su Nevena i njena majka Sanja u subotu došle iz Kruševca, gde su u poslednje vreme živele, kako bi zajedno proveli praznike i raspust.

- U ponedeljak je ujutru bio kod nas. Pili smo kafu. ponudio se da me poveze do autobusa jer sam morao U beograd. Stojan se nakon toga vratio do moje kuće, pokupio je Nevenu i njenog brata i odvezao ih do prodavnice. Dok je unuk bio u prodavnici, Stojan je dao gas i odvezao Nevenu dva kilometra van naselja, gde ju je u šumarku silovao i ubio. Zatim je bacio njeno krvavo telo pored puta - priča očajni deda.

Foto: N. Šević

 

Prema Nenadovim rečima, Stojan se nakon stravičnog zločina vratio do kuće Petrovića, gde je napao Sanju, Mirjanu i Dejana.

- Izbo ih je i isekao, zidovi i nameštaj su bili krvavi. Onda je pobegao, da bi se nakon sat vremena predao policiji - napominje Nenad, i dodaje:

Brat ubice: Prete mi krvnom osvetom


Stojanov brat Jovan, koga smo juče zatekli u centru Ripnja, žalio nam se da strahuje za svoju bezbednost jer mu, navodno, prete rođaci i komšije ubijene tinejdžerke.

- Jedan njihov komšija mi je rekao da imam mesec dana da se odselim odavde. Čuo sam kako pominju i krvnu osvetu, nešto u stilu "oko za oko, zub za zub". Ne opravdavam brata, strašno je to što je učinio, ali kakve ja veze imam sa tim... - kaže Jovan.

 

- Da sam bio kod kuće kad se to desilo, ubio bih ga, krvi bih mu se nasisao, pa neka me osude na 100 godina robije. Monstrum jedan ubio mi je unuku, lepoticu malu... Stojanova braća su nakon zločina pobegla iz sela, a sad čujem da pominju da ćemo im se svetiti. Mi nismo takvi ljudi da se svetimo njima, jesmo ljuti i besni, ali nismo životinje!

Nevenin ujak Dejan, kog je Stojan povredio po ramenu, priča da mu se ovaj stalno žalio da mu neko "baca vradžbine".
- Svi smo mu govorili da su to gluposti, da ide da se leči, ali on nije hteo da čuje. Ma lud dečko, totalno! I braća su mu luda, jedan od njih je pre par godina namerno zapalio sebi kuću. Cela ta porodica je luda - naglašava Dejan.

Besan kao zver

Opisujući kako je došlo do napada, Nevenin ujak kaže da je Stojan uleteo u njihovu kući i najpre ošamario Sanjinu majku Mirjanu.

- Onda je potegao nož i babu posekao kod slepočnice. Hteo je i Neveninu mlađu sestru da izbode, ali ona je uspela da pobegne. Bili smo u šoku, deca su vrištala, Sanja i Mirjana su ga krvave i povređene molile da to ne radi... Ja sam tad bio na spratu kuće, i kad sam čuo galamu, strčao sam u prizemlje, a Stojan me pribio uz zid i ubo u rame.. Bio je besan kao zver, sačuvaj me Bože... Onda je zalupio vrata i otišao bez reči - kaže Dejan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija