• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

20.04.2023

10:06 >> 10:30

PREDAO SE MUŠKARAC KOJI OD SINOĆ PRETI DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM! Kraj drame u Veterniku SVAKA ČAST PREGOVARAČIMA MUP!

printscreen/N.B.

Vesti

PREDAO SE MUŠKARAC KOJI OD SINOĆ PRETI DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM! Kraj drame u Veterniku SVAKA ČAST PREGOVARAČIMA MUP!

Podeli vest

M. R. predao se posle 14 sati pregovora sa pregovarčakim timom MUP, saznaje Informer!

Kako nezvanično saznajemo, zahavaljujući uspešnim pregovorima pripadnika MUP koji su sa M.R. razgovarali punih 14 sati, on je izašao napolje i predao bombu! 

Pregovore sa njim vodio je deo pregovaračkog tim iz PU Novi Sad, koji je, kako nezvanično saznajemo, sve vreme bio u kontaktu sa kolegama iz Beograda.  

Foto: N.B.

Veternik 

Drama je trajala od 20 sati sinoć do sada. 

- Punih 14 sati su ljudi razgovarali sa njim i pokušavali da mu objasne da ništa nije vredno njegovog života. Njihov trud je bio toliko očigledan i svaka čast tim ljudima. Nije to bilo sat dva već 14 sati ubeđivanja- rekao je izvor Informera oduševljen istrajnošću pregovaračkog tima MUP. 

Foto: N.B.

 

Podsetimo, sinoć oko 20 sati M.R. se zatvorio u svoju kuću, u Ulici Nova 2. u Veterniku, i pretio da će se razneti bombom.

Od tog trenutka do njegove predaje pregovarali su pripadnici pregovaračkog tima MUP.

- U Veterniku ispred kuće u  kojoj je bio pored pregovaračokg tima MUP, bili su hitna pomoć, policijske patrole PU Novi Sad, Interventna, KD ekipa i hitna pomoć

Još uvek nije poznat tačan razlog zbog kog je čovek pretio samoubistvom.

Komšije koje žive u blizini ranije su za Informer rekli da je M.R. nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se podelio sa bratom.

- Davno je tu imao imanje, onda su se podelili, imao je porodicu ali je, koliko smo čuli, dosta kockao, razveo se ima i decu. Nismo ni znali da je tu, mislili smo da je Nemačkoj. Verovatno je došao kod majke u posetu jer ona živi tu u kući na istom placu - rekle su komšije.

Koliko je zahtevan i težak posao pripadnika pregovaračkog tima MUP, ali i po kom principu funkcionišu pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija