• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Ivančević

24.04.2023

17:55

MARETOVA SUPRUGA SE SMEJALA DOK JE SVEDOK PRIČAO O KASAPLJENJU! Tanja Miljković slala poljupce mužu!

Insider / Public, Insider Miloš Rafailović

Vesti

MARETOVA SUPRUGA SE SMEJALA DOK JE SVEDOK PRIČAO O KASAPLJENJU! Tanja Miljković slala poljupce mužu!

Podeli vest

Supruga Marka Miljkovića je u sudnici sve vreme slala poljupce svom mužu i smejala se.

Nije skidala osmeh s lica ni dok je svedok okrivljeni Nikola Spasojević opisivao jeziva kasapljenja i ubijanja u kući strave u Ritopeku.

Njeno ponašanje šokiralo je sve prisutne u sudnici. Ona je danas prvi put došla na sud, a suđenje prati iz posebne prostorije koja se nalazi odmah iz leđa okrivljenih. Od samog ulaska maše okrivljenima, a posebno se obradovala Milošu Budimiru.

 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tanja Miljković prilikom privođenja iz vile na Zvezdari
 

Nakon što je Miljković uveden u sudnicu, po saznanju da prisustvuje i njegova žena, okrenuo se, nasmejao i poslao poljubac Tanji, koja je bez prestanka sa obe ruke na ustima slala poljupce mužu. U tom momentu, ugledao je i Veljko Belivuk koji se osmehnuo, pa joj pokazao stisnutu pesnicu u znak podrške. Miljković se tokom ročišta još par puta okrenuo prema njoj i nasmejali su se oboje.

Međutim, kada je svedok okrivljeni Nikola Spasojević pričao o Aleksandru Glogorijeviću Pukiju, Tanja Miljković se u sekundi uozbiljila. Inače, protiv Tanje Miljković i Bojane Belivuk vodi se istraga zbog "pranja" novca.

Pod finansijskom istragom

Pod lupom tužilaštva našle su se brojne firme povezane s pripadnicima klana i njihovim najbližim rođacima, vredne nekretnine, automobili, ali i skupoceni satovi, nakit, sefovi i dinarski i devizni računi. Ipak, iako bi trebalo da su im računi blokirani, supruge vođa ozloglašenog klana žive na visokoj nozi.

Osumnjičene, koje se terete za pranje novca, saslušane su u  Tužilaštvu za organizovani kriminal (TOK) i one su negirale krivično delo pranje novca, nakon čega su puštene da se brane sa slobode.

Zasad se ispituje kako je kupljeno nekoliko objekata – jedan je na teritoriji Pančeva, u vlasništvu Đorđevićeve, dok su dva na ime Miljkovićeve i reč je o objektima u ulicama Čačanska i Živka Davidovića.

Takođe, ispituje se kojim je novcem kupljen stan u Kozarčevoj ulici na Zvezdari. Inače, sem pomenutih objekata, ispituje se i poreklo novca kojim su kupljeni automobili, ali i satovi. Zasad nije poznato koliko automobila i satova je u pitanju, ali je reč o predmetima koji su veće vrednosti. Osumnjičene su iznele odbrane u Tužilaštvu za organizovani kriminal i detaljno objasnile odakle im novac za kupovinu objekata, automobila i satova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pobesneli Laloš

pre 1 godinu

Zašto tu uspaljenicu nisu naglavačke izbacili napolje. Valjda i kod nas postoji nepoštovanje suda bez obzira što je veštica bila u staklu.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija