• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2023

23:54

TUKAO ŽENU, BRATU SLOMIO NOS I LOBANJU! Specijalci sa dugim cevima hapsili nasilnika na Čukarici (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Privatna arhiva

Vesti

TUKAO ŽENU, BRATU SLOMIO NOS I LOBANJU! Specijalci sa dugim cevima hapsili nasilnika na Čukarici (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Podeli vest

Osumnjičeni nasilnik S. M. koji je suprugu pretukao i izbacio iz kuće, a potom pištoljem nasrnuo na dva brata preteći da će sve da ih pobije razoružan je posle filmske potere na Čukarici i intervencije specijalaca sa dugim cevima, koji su ga smestili iza rešetaka!

Drama se dogodila u nedelju, oko 14 sati, u porodičnoj kući u Beogradu. Osumnjičeni S. M. je namamio braću u svoj deo kuće pod izgovorom „da mu nešto pomognu“. Kada su otišli tamo potegao je pištolj na njih. Brata I. M. je nekoliko puta udario drškom pištolja po glavi, dok je drugom bratu polomio nos i lobanju! Braća su pokušala da ga savladaju, i odbrane se, nakon par udarac otčali su od nasilinka da pozovu policiju. Osumnjičeni S. M. pobegao je sa pištoljem, preteći da će se vratiti da ih sve pobije.

Ubrzo je došla policija, koja je naknadno pozvala specijalce sa dugim cevima, koji su posle filmske jurnjave po njivama uspeli da ga uhvate i savladaju. Mlađi brat je posle ušivanja glave na Urgentnom centru u Beogradu pušten kući, dok je stariji sa teškim povredama zadržan jedan dan na posmatranju. On je jutros otpušten na kućno lečenje uz upozorenje lekara da dođe na kontrolni skener glave.

Osumnjičeni je zadržan 48 sati u policiji, posle čega će biti priveden kod dežurnog tužioca na saslušanje, dok mu je pištolj kojim je pretio braći oduzet. Kako smo saznali, on se sumnjiči za pokušaj ubistva dva brata i fizičko maltretiranje supruge zbog čega će mu najverovatnije biti određen pritvor do 30 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

Sa ovakvim treba postupati kao sa pobesnelim životinjama. Jednostavno treba ih uspavati. Monstrum ide u pritvor i sad će da deli sobu sa mnogim pritvorenicima koji šta god da su ipak nisu monstrumi i nasilnici. Prosto niko osim monstruma ne zaslužuje da vreme provodi u zatvorenom prostoru sa monstrumom. Kog vraga su ga policajci uopšte i hapsili.? Opirao se prilikom hapšenje i ćao. To među oči treba ciljati.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17