• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2023

19:22

OTKRIVENO ŠTA JE BEBISITERKA ANE I BRAJANA VOLŠA ISPRIČALA POLICIJI! Evo šta je primetila kobnog dana kada je došla da čuva decu!

AP PHOTO

Vesti

OTKRIVENO ŠTA JE BEBISITERKA ANE I BRAJANA VOLŠA ISPRIČALA POLICIJI! Evo šta je primetila kobnog dana kada je došla da čuva decu!

Podeli vest

Brajan Volš pojavio se danas pred sudom zbog optužbi da je ubio suprugu Anu Volš. On se izjasnio da nije kriv za ubistvo i uništavanje tela svoje supruge, za šta ga tereti optužnica.

Tužilaštvo je danas, između ostalog,iznelo i navode bebisiterke Volšovih koja je 1. januara rano popodne došla da čuva troje dece, kao i da joj je Brajan rekao da je Ana morala hitno da ode u Vašington zbog posla. On je otišao kod svoje majke, kojoj je takođe rekao da je Ana otišla u Vašington, a majka je odmah pozvala privatnog detektiva da mu to prenese.

Zamenjeni tepisi

Bebisiterka je u razgovoru sa policijom nekoliko dana kasnije posvedočila da su zamenjeni tepisi u donjem delu kuće, kao i kanta za smeće. Volš je, kako su pokazali snimci sa nadzornih kamera, bacao kese za đubre u kontejnere.

Tužilac je ponovio da je Brajan Volš u narednim danima snimljen nadzornim kamerama u više prodavnica kako kupuje sredstva za čišćenje, sekiru, čekić, hidrogen-peroksid, kiselinu, tepihe, mirišljave sveće.

Foto: printscreen facebook

Ana Volš

Prema rečima tužioca, u decembru 2022. Brajan Volš je sumnjao da Ana Volš ima aferu, a posećivao je Instagram profil Aninog prijatelja.

- On je pomoću majke unajmio privatnog detektiva, a zatim je u preko ajpeda sina pretraživao u kojoj zemlji je najbolje da se razvede. Ona se pripremala da ga ostavi i odvede decu sa sobom - naveo je tužilac.

Dodao je da se sumnja da je 31. decembra Ana otišla da uradi nokte, da je došao porodični prijatelj, da su deca spavala a Brajan je pripremao večeru. U jednom momentu jedno dete je sišlo, razgovaralo sa njima i otišlo da spava. 

Jeziva pretraga

Kako objašnjava, njihov porodični prijatelj je oko 1 ujutru otišao i to je bio poslednji put da je neko video Anu živu.

Tužilac je zatim ponovio jezive pretrage koje je Brajan Volš guglao tokom te kobne večeri.

- Kako se otarasiti tela - naveo je tužilac, kao jedan od primera.

On je potom naveo da je bebisiterka otišla kući, po nalogu Brajana.

- Brajanova majka je rekla da je on došao kod nje dan kasnije i rekao je da je Ana otišla u Vašington. Dok su deca bila sa bebisiterkom, na ajpedu sina je pretraživano "Kako amonijak utiče na telo" i još niz uznemirujućih pretraga. Bebisiterka je bila u kući tokom cele nedelje i primetila je da su neke stvari i nameštaj pomerani - naveo je tužilac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija