• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

10:25 >> 11:23

EVO KAKO JE UHAPŠEN KOSTA K. KOJI JE UBIO OSMORO DECE, ČUVARA ŠKOLE I NASTAVNICU! Ovo su njegove prve reči

Zoran Sinko

Vesti

EVO KAKO JE UHAPŠEN KOSTA K. KOJI JE UBIO OSMORO DECE, ČUVARA ŠKOLE I NASTAVNICU! Ovo su njegove prve reči

Podeli vest

Ekipa Informer nalazi se na licu mesta ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" gde je pre sat vremena uhapšen masovni ubica Kosta K (14).

Policijske snage su odmah reagovale i privele osumnjičenog. On je iz škole izveden sa lisicama na rukama, a preko lica je imao jaknu. 

Kako saznaje Informer, Kosta K. je bio miran, nije pokazivao nikakve emocije i nije se opirao hapšenju. 

Policajci su mu rekli da spusti oružije i stavi ruke na glavu i da legne na pod. On je bez opiranja poslušao njihove naredbe.

Kosta K. je prilikom hapšenja izustio samo jednu rečenicu:

- Pucao sam zato što sam psihopata - rekao je on. 

Prilikom pucnjave u školi je delovao potpuno pogubljeno. Pogled mu je bio zaleđen i ponašao se kao da je u nekoj igrici: hladno i bez ikakve emocije je pucao po školskim drugovima.

Kosta K. je jutros ušao u školu i ubio čuvara, osmoro đaka i nastavnicu istorije. On je upao na čas istorije i ispalio više hitaca u sve koji su bili tu.

Imao je kod sebe dva pištolja, pet punih okvira i ranac pun molotovljevih koktela. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 11 meseci

Radio sam u prosveti 13 godina. Pitam samo jedno posle ove tragedije - ko je odgovoran za ovo ekstremno vršnjačko nasilje i šta će država preduzeti da se ovo više nikada ne ponovi?

Ratko

pre 11 meseci

ne bi me zacudilo da su mu to roditelji to utuvljivali u glavu iz besa pa sve na dete . prvo treba roditelje dobro istresti iz gaca,sve to se vuce iz porodice

Danica

pre 11 meseci

Srbijoooo, na noge! Jeste da su nam vezane raznim lancima, ali moramo se osloboditi i stati na sigurno tlo. Moralna obnova društva. Rad sa djecom samo provjerenim osobama. Otpustiti iz prosvete sve leziljeboviće koji nisu u stanju da vaspitavaju djecu. Promijeniti zakone i dati veća ovlaštenja nastavnicima. Deca vole red i autoritet.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija