• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

01:57

JAUCI ISPRED HITNE POMOĆI U MLADENOVCU! Porodica i prijatelji pokušavaju da dođu do bilo kakve informacije o povređenima

Informer/N.T.

Vesti

JAUCI ISPRED HITNE POMOĆI U MLADENOVCU! Porodica i prijatelji pokušavaju da dođu do bilo kakve informacije o povređenima

Podeli vest

Potresne scene zabeležene su ispred Hitne pomoći gde se dovode ranjeni tokom pucnjave kod Mladenovca.

Kako saznajemo, svi lekari su pozvani da dođu u smenu i pomognu kolegama koji trenutno zbrinjavaju povređene.

Ispred Hitne pomoći u Mladenovcu nalazi se brojna rodbina povređenih i poginulih u pucnjavi. Čuju se jauci i kako javlja naš reporter svi pokušavaju da dođu do bilo kakve informacije o povređenima. 

Ostali povređeni prebačeni su u KBC "Dragiša Mišović", Urgentni centar i "Zemun", a kod nekoliko pacijenata prilikom prijema rađena je reanimacija.

Podsetimo, u pucnjavi kod Mladenovca ubijeno je najmanje osmoro ljudi, više je ranjeno, dok je napadač i dalje u bekstvu. U toku je policijska akcija "Vihor".

Jake policijske snage i ekipe hitne pomoći upućene su na mesto pucnjave.

Sve detalje drame koja se odvija kod Mladenovca pratite u BLOGU UŽIVO.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija