• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

11:26

"IZ SANDUKA IZAĆI NEĆE, PALITE SVEĆE ZA KU*VETINU": Devojčica u lajvu na brutalan način komentariše žrtve iz škole na Vračaru (VIDEO)

informer/printscreen

Vesti

"IZ SANDUKA IZAĆI NEĆE, PALITE SVEĆE ZA KU*VETINU": Devojčica u lajvu na brutalan način komentariše žrtve iz škole na Vračaru (VIDEO)

Podeli vest

Snimak je brzo osvanuo na društvenim mrežama, a negativni komentari se samo nižu.

Na društvenim mrežama osvanuo je skandalozan snimak devojčice koja je u lajvu na Tiktoku na brutalan način ismevala žrtve masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

- Oni iz sanduka izaći neće - rekla je kroz smeh pa dodala: 

- Jao vidi što pale sveće, zašto palite sveće, za ku*vetinu.

 

 

Nije poznato da li je devojčica poznavala ubijene iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar", niti koliko godina ima, ali mnogi komentarišu da je u lajvu bila pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. 

Devojka koja je na sebi imala crni kačket i crnu duksericu, a na kraju snimka je uz stihove pesama "Skinite nam fore, smislićemo nove" počela da pokazuje srednji prst u kameru. 

Tokom celog lajva nizali su se negativni komentari na račun devojke, a svi su ostali šokirani zbog onog što izgovara. 

Podsetimo, u nezapamćenoj tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijeno je osmoro dece i nastavnik, a ranjeno je šest učenika i nastavnica. Ubica je njihov školski drug Kosta K, a još uvek nije tačno poznato šta je tačan uzrok zločina koji je počinio. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ratko

pre 1 godinu

sad je red na strucnjacima da se vidi ko je i odakle snimao ,to se moze utvrditi

Pera

pre 1 godinu

Pa u Lazu sa njima na duži period da pokazuju srednji prst.

Aca

pre 1 godinu

Alo bre jel postajemo severna korea,privode decu zbog neprikladni komentara, to što je uradila je odvratno ali ne prekršajno

zora

pre 1 godinu

Treba je saslusati i videti da li nesto zna jer nikoga ne tretiras k....m tek tako.

Vladimir

pre 1 godinu

Policija lako može da je pronađe i zajedno sa roditeljima privede.Nisu Kinezi ludi što su zabranili TIK TOK.

Baća

pre 1 godinu

Očigledno sledeći pacijent za Lazu. Ima ih još, ko drva. Sami se oglašavaju.

Perica

pre 1 godinu

Drzavo, menjaj zakone i hapsi ovu maloletnicku bagru !!! Momentalno je uhapsiti !!!!

dajte podatke

pre 1 godinu

i odmah uhapsiti i poslati u ludaru...

Boban

pre 1 godinu

Pogledao sam snimak devojčice koja nosi kačket i priča besmislice ! Devojčica je izvesno bolesna. Problem je što je moguće da njeni roditelji ako su živi ( pitanje je da li jesu kad se ovako bolesno ponaša ) i ne znaju da je to objavila da bi je odveli kod lekara ! Njihova slika je izgleda iza nje na snimku ! Ne razumem zašto je policija ne uhapsi jer propagira mržnju i uznemirava javnost ! Treba uvesti VANREDNO STANJE sve dok se ovakvi bolesnici i bolesnice ne pohvataju i ne pokažnjavaju ! Čak i ako je mentalno obolela što je vrlo verovatno, treba je smestiti u ustanovu oduzeti tel dok se ne izleči, pa koliko traje da traje. Najbolje je da je odmah odvedu do njenog idola ubice ako je on još uvek u psihijatriskoj ustanovi !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50