• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.05.2023

08:50

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN MUŠKARAC U BEOGRADU!  Zvao policiju i pretio masakrom kao u Mladenovcu!?

Printscreen MUP Srbije

Vesti

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN MUŠKARAC U BEOGRADU! Zvao policiju i pretio masakrom kao u Mladenovcu!?

Podeli vest

Policija u Beogradu brzom i efikasnom akcijom, uhapsila je Z. M. (56) zbog sumnje da je zvao na broj telefona 192 i pretio da će počiniti masakr kao u Mladenovcu!?

Muškarac je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

"Sumnja se da je on pozvao policiju na broj telefona 192 tražeći da pošalju policijsku patrolu da mu pomogne, inače će počiniti "masakr kao ovaj što se dogodio“. navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

 

 

Osumnjičenom Z. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, na saslušanje biti priveden u Više tužilaštvo u Beogradu.

Kako smo ranije objavili, Beogradska policija tokom jučerašnjeg prepodneva je tragala za osobom koja se javila i rekla da kreće iz Boleča i da će na okretnici u Ulici Živka Davidovića pucati u ljude isto kao što je to uradio Uroš Blažić iz Mladenovca!

Foto: printscreen

Ilsutracija

Inspektori su ubrzo otkrili sa kog telefona je zvao izvesni Z. M. i on je uhapšen!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Povodljivih budala ima koliko hocete. Nesposobni da organizuju i pobedjuju u zivotu, potrebna im je spoljasnja "pomoc" da urade isto. Prihvatice ubistva da bi nesto dokazao a ustvari je sve suprotno. Jadnici koji nemaju svoje ideje i odluke vec kopiraju druge a naj cesce u najgorem smislu. Kome trebaju takvi ljudi?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija