• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2023

13:43

DRUGOVI SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILI OD UBIJENE DECE: "Toliko smo planova imali, tek smo se spojili i združili..."

Informer

Vesti

DRUGOVI SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILI OD UBIJENE DECE: "Toliko smo planova imali, tek smo se spojili i združili..."

Podeli vest

Drugovi iz razreda tragično ubijene dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" oprostili su se od svojih prijatelja koje je ubio masovni ubica Kosta K.

Učenici 7-2 dali su čitulju u Politici za svoje drugarice M. K. ,A. D., K. M., M. A, S. N. i druga A. Č.

- Dragi naši, anđeli prerano ste otišli, a tek smo se spojili i združili. Toliko smo planova imali koji će sad biti samo sećanja. Volimo vas i obećavamo da vas nikada nećemo zaboraviti i da će svi znati koliku ste dušu imali - poručili su njihovi drugovi iz razreda.

Učesnici petog razreda, u koji su išle B. A. i A. B. takođe su dale čitulju u novinama:

- A. i B. su naše drugarice i ništa i niko to neće moći da promeni. To što nisu sa nama ne znači da bilo ko može da nam ih uzme, jer one će zauvek biti u našim mislila i srcima - poručila su deca iz odeljenja 5-2, Osnovne škole Vladislav Ribnikar.

Učenik sedmog razreda Osnovne škole Vladislav Ribnikar uleteo je u sredu sa dva pištolja u školu i ubio čuvara Dragana Vlahovića i dve dežurne učenice. Zatim je ušao u 7-2 gde je ubio još šestoro dece. On je sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio. Više ekipa policije i Hitne pomoći odmah je izašlo na lice mesta. Kostu su lišili slobode.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija