• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N./Z.I.

14.05.2023

11:28

(FOTO/VIDEO) ON JE SEKIROM I NOŽEM TEŠKO POVREDIO DRUGA I NJEGOVU MAJKU! Otac maloletnog napadača uhapšen u selu Radojevo u Novoj Crnji

printscreen

Vesti

(FOTO/VIDEO) ON JE SEKIROM I NOŽEM TEŠKO POVREDIO DRUGA I NJEGOVU MAJKU! Otac maloletnog napadača uhapšen u selu Radojevo u Novoj Crnji

Podeli vest

Maloletnik (13) sekirom i nožem teško je povredio tinejdžera M.S. (17), sa kojim se, inače družio i njegovu majku V.S.(57),a kako saznajemo otac maloletnog napadača je uhapšen!

Kako smo ranije objavili napad se dogodio noćas oko tri sata, teško povređena žena i njen sin prevezeni su u bolnicu i lekari se bore za njihov život!

Foto: printscreen

Mesto zločina

Kako je za Informer ispričao jedan od komšija maloletni napadač je pre dva dana bio kod povređenog M.S., navodno su se družili.

- Maloletni napadač živeo je kod babe u poslednje vreme. Bio je prepušten sam sebi, on je jedno od petoro dece.. Otac Mu je bio u zatvoru. - kaže jedan od komšija.

Druge komšije nisu imale lepo mišljenje o njem jer je, navodno, išao po selu i krao.

- Bez obzira na to nikom nije jasno kako je mogao ovako daleko da ode. Po selu pričaju da ima preko 20 prijava u policiji, ali on je još uvek dete i ne odgovara...  - rekao je za Informer jedan od komšija povređene žene i njenog sina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija