• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2023

11:41

UHAPŠEN OTAC DEČAKA (13) KOJI JE SEKIROM NAPAO MAJKU I SINA! Osumnjičeni maloletnik zanemeo u policiji

Z.I.

Vesti

UHAPŠEN OTAC DEČAKA (13) KOJI JE SEKIROM NAPAO MAJKU I SINA! Osumnjičeni maloletnik zanemeo u policiji

Podeli vest

Dečak (13) osumnjičen da je sekirom i nožem teško povredio tinejdžera M. S. (17) i njegovu majku V. S. (57) u mestu Radojevo kod Srpske Crnje, potpuno se pogubio nakon što ga je policija privela, nezvanično saznaje Informer.

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo M.S. po stomaku, a njegovu majku V.S., koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

- Nakon privođenja, osumnjičeni maloletnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dečak je samo odmahivao glavom - kaže dobro obavešten izvor Informera.

U međuvremenu, Zrenjaninska policija je saopštila da je uhapsila oca osumnjičenog dečaka, K.L. (31) i to zbog zanemarivanja i zapuštanja maloletnog lica.

- Na kratko je privedena i majka dečaka, ali će protiv nje krivična prijava biti podneta u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode - navodi izvor Informera.

Podsetimo trinaestogodišnji dečak, sekirom i nožem, teško je povredio tinejdžera M. S., sa kojim se družio, i njegovu majku V. S. Povređeni dečak uspeo je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji.

Kolima Hitne pomoći M.S. i V.S. prevezeni su u bolnicu u Zrenjaninu gde su im konstatovane teške telesne povrede opasne po život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija