• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

14.05.2023

13:46

BAKI DEČAKA, KOJI JE POČINIO ZLOČIN SEKIROM I NOŽEM, POZLILO! U policiji završili maloletni dečak ali i njegovi roditelji SVI DETALJI NAPADA U RADOJEVU

M.O.

Vesti

BAKI DEČAKA, KOJI JE POČINIO ZLOČIN SEKIROM I NOŽEM, POZLILO! U policiji završili maloletni dečak ali i njegovi roditelji SVI DETALJI NAPADA U RADOJEVU

Podeli vest

Trinaestogodišnjak napao drugara M.S. (17) i njegovu majku V.S. (57) u porodičnoj kući u selu Radojevo, nožem i sekirom, maloletni napadač je priveden u policijsku stanicu, a ubrzo potom i njegovi roditelji!

Kako smo saznali dečak (13) iz sela Radojevo u opštini Nova Crnja, u noći između subote i nedelje, oko 3 časa posle ponoći, upao je u porodičnu kuću V.S. i njenog sina M. S. u Ulici Maršala Tita 92 i nakon što je M.S.  više puta ubo nožem u grudi, sekirom je naneo teške povrede i njegovoj makci.

- Dečak je neposredno nakon tragičnog čina uhapšen, a u zrenjaninskoj policiji nalaze se i njegovi roditelji, otac Kristijan i majka Nada Todorov, koji osim Amanda imaju još četvoro dece, dve ćerke i dva sina - rekao je za Informer izvor upoznat sa slučajem.

Foto: printscreen

Niko ne zna motiv napada

Komšije su šokirane zločinom koji je počinio dečak koji ima svega 13 godina. 

- Užasno je ovo što se dešava u celoj Srbiji, a i ovde kod nas u Radojevu, pre mesec dana je silovana i opljačkana naša meštanka Slavica, a evo sad i ovo i još taj problematični dečak - uz uzdah ističe starija stanovnica Radojeva, pograničnog mesta sa susednom Rumunijom, inače komšinica teško povređenih M.S. njegove majke. 

Žena i njen sin udarani sekirom i izbodeni nožem 


Mada zvaničnih potvrda još uvek nema, povrđena žena i njen maloletni sin, zadobili su teške i po život opasne povrede udarcima po glavi i telu sekirom i ubodnim ranama nožem. M.S. je, životno ugrožen zbog nekoliko ubodnih rana nožem u grudi.

Kako je objasnio jedan od komšija on ne zna šta bi mogao da bude motiv dečaku da ovako napadne druga i njegovu majku.

 - Šta je motiv napada, zaista ne znam,oni su se družili, bili su dobri. Verovatno su se nešto posvađali, ovaj je došao u njihovu kuću - kaže stariji meštanin Radojeva.

Druga meštanka Radojeva, koju smo zatekli užasnutu ispred prodavnice u centru sela, nije imala reči hvale za maloletnog napadača.

- Taj dečak je odranije agresivan, krao je po selu, izazivao tuče, a bio je u hraniteljskoj porodici kod svoje babe. Inače, je trebao da bude izmešten u selo Aleksandrovo, tamo je i bio nekoliko dana u jednoj porodici, ali je onda vraćen u kuću svoje bake. Ta baka se založila za njega i obećala da neće praviti problema u selu - dodaje meštanka Radojeva.

Foto: V.N.

Policijska traka na kapiji povređenih

Uspeli smo da nađemo i baku napadača koja je bila u Domu zdravlja u susednoj Srpskoj Crnji.

- Pozlilo mi je došla sam da primim injekciju za smirenje, nije mi dobro. On je bio kod mene do pre šest meseci, ali se vratio u kuću kod svojih roditelja -rekla je baka maloletnog nasilnika koji sekirom i nožem teško povredio ženu i njenog sina tinejdžera.

Njene reči nam je potvrdio i čovek sa kojim baka živi u Radojevu.
- Ja zaista ne znam ništa, radio sam celu noć u Žablju, nevenčana supruga je otišla kod doktora, a on zaiste više meseci nije bio kod nas, tu je sa nama jedna od njegovih sestara - procedio je sredovečni muškarac.

Savet Mesne Zajednice odložio je proslavu zbog napada


 Članovi Saveta Mesne zajednice, od ranih jutarnjih sati okupili su se u centru sela, zajednički stav je da se odlože sve aktivnosti oko proslave sepske slave narednog vikenda, a čeka se i zvaničan izveštaj istražnih organa povodom tragičnog napada trinaestogodišnjeg dečaka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija