• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

15.05.2023

17:04

MOTIV NAPADA U OSNOVNOJ ŠKOLI U ZRENJANINU - SVAĐA KOJA DUGO TRAJE?! Učenica (14) posekla drugaricu (13) zbog NESUGLASICA (FOTO)

Z.I.

Vesti

MOTIV NAPADA U OSNOVNOJ ŠKOLI U ZRENJANINU - SVAĐA KOJA DUGO TRAJE?! Učenica (14) posekla drugaricu (13) zbog NESUGLASICA (FOTO)

Podeli vest

Kako nezvanično saznajemo, u incidentu u osnovnoj školi 2.oktobar u Zrenjaninu, devojčica 2009. godište, učenica sedmog razreda, nožem, ili kako neki kažu šestarom ili perorezom, nanela je povredu učenici šestog razreda, rođenoj 2010.godine iz iste škole.

Po svemu sudeći, kako ukazuju neki nezvanični detalji, svađa koja traje od ranije, motiv je napada i uboda šestarom, koji se danas  dogodio u osnovnoj školi 2.oktobar u Zrenjaninu, kada je učenica sedmog razreda, rođena 2009. godine, šestarom u predelu leđa, ubola godinu dana mlađu učenicu šestog razreda, rođenu 2010.godine.

Na svu sreću, povređena učenica zadobila je samo lakšu telesnu povredu i nakon razgovora sa psihologom i ukazane medicinske pomoći u Urgentnom centru, puštena je na kuçni oporavak.

Devojčica koja je izvršila napad šestarom, istražnim organima dala je izjavu, a prema nezvaničnim izvorima pllici je rekla da je motiv napada bila svađa još od pre dve nedelje, a da je danas bio prvi dan kada je nastavnica učenicima sedmog razreda napomenula sa za čas geometrije u školu ponesu šestare. Ona je to iskoristila i napala godinu dana mlađu drugaricu iz škole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija