• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2023

10:25

OVO JE TINEJDŽER KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD VRŠCA! Vraćali se sa proslave u Izbištu, u krivini izleteo sa puta i udario u orahovo drvo

printscreen

Vesti

OVO JE TINEJDŽER KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD VRŠCA! Vraćali se sa proslave u Izbištu, u krivini izleteo sa puta i udario u orahovo drvo

Podeli vest

Vozač "golfa" Bojan K. (17) koji je nastradao u nesreći koja se dogodila u mestu Uljma kod Vršca, vraćao se sa prijateljima sa proslave koja je bila u Izbištu, kada su izleteli sa puta u krivini i udarili u orahovo drvo!

Kako smo ranije objavili saobraćajna nesreća se dogodila oko ponoći, a u njoj je nastradao Bojan teško je povređena saputnica i njegova vršnjakinja, dok je lakše povrede zadobio, takođe putnik, koji je sedeo na mestu suvozača. 

Jeziva nesreća dogodila se kada je automobil izleteo levo u krivinu i zakucao se u orahovo drvo pored puta. 

- Čuo sam da su se vraćali sa neke proslave u Izbištu. Tinejdžer je izgubio kontrolu verovatno je malo brže išao ali i možda zbig vlažnosti puta izleteo i zakucao se u drvo oraha. Trenutno su na mestu jezive nesreće ostali samo tragovi točkova kuda je automobil išao, ali i ne tako veliko oštećenje na drvetu. Neverovatno mi je da je tako udario i poginuo na mestu nesreće - kaže jedan od stanovnika Uljme, a koji živi u ulici u kojoj se nesreća dogodila. 

Foto: printscreen

Bojan K. nastrdao u automobilu "golf" kojim je udario u drvo

Drugi komšija objašnjava da je tragedija koja se dogodila zavila u crno celu Uljmu. 

- On je bio dobar i vredan dečak. Mislim da je imao probnu vozačku dozvolu, ne znam šta se dogodilo ali tuga je velika. Iza sebe je ostavio roditelje i stariju sestru, ali i mnogobrojne prijatelje koji ne mogu da poveruju da se to baš njemu dogodilo. U avgustu je trebalo da napuni 18 godina. Tuga, ne znam šta bih vam rekao više - rekao je za Informer komšija koji se, u trenutku kada smo razgovarali sa njim, spremao da ode da unesrećenoj porodici izjavi saučešće. 

Kako je naveo ne zna ni sam na koji način da olakša tugu i bol porodici nastradalog tinejdžera. 

Povređena tinejdžerka koja je, kako se sumnja sedela na zadnjem sedištu, nakon prve ukazane pomoći prevezena u Beogradski urgentni centar. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija