• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2023

22:04

ERVIN KOJI JE UBIJEN U PRIBOJU JE BIO SIROČE! Poznat datum sahrane

printscreen

Vesti

ERVIN KOJI JE UBIJEN U PRIBOJU JE BIO SIROČE! Poznat datum sahrane

Podeli vest

Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao i usmrtio policajac u civilu Igor A (28).

Sahrana ubijenom Ervinu Ć. u utorak 23. maja 2023.godine.

Iza ubijenog Ervina Ć. ostale su dve sestre, Emina i Elza, sestričine, amidža, dajidža, tetke i ostala rodbina. Oba roditelja su ranije preminula.

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

Foto: printscreen

Igor A. je krvnički tukao Ervina bokserom

- Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: "Ubio ga je, ubio ga je". Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema rečima očevidaca, tragično nastradali Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara i to sa metalnim boksom. U trenutku kada se Ervin okrenuo i hteo da se udalji od Igora, policajac je tada nasrnuo na njega. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

– Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića – isprčao je za Rinu jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo, prenosi Glas zapadne Srbije.

Igor A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Tuču snimile sigurnosne kamere.

Celi događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17