• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dudvarski

29.05.2023

15:13

INFORMER SAZNAJE! SASLUŠANA DADILJA DEČAKA UBICE! Ispričala sve što zna o Kostinom odrastanju

printscreen

Vesti

INFORMER SAZNAJE! SASLUŠANA DADILJA DEČAKA UBICE! Ispričala sve što zna o Kostinom odrastanju

Podeli vest

Dadilja Koste K. (13) saslušana je u policiji gde je do detalja ispričala sve što zna o njegovom odrastanju i navikama.

Prema saznanjima Informera ona je detaljno pričala sve što zna o Kosti K., njegovoj sestri i roditeljima.

Ona je brinula o Kosti od kada je dečak imao samo 11 meseci, pa sve do pre par godina i više je provela vremena sa njim u tom periodu nego njegovi roditelji.

Podsetimo, Kosta je kobnog jutra uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri "Molotovljeva koktela", pa krenuo u krvavi pir.

Foto: Informer

Hapšenje osumnjičenog Koste K.

Na ulazu u školu je bez reči ubio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i još tri devojčice koje su se tamo zatekle. Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je Kostino odeljenje 7/2 imalo čas istorije.

Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu Tatjanu Stevanović, pa se okrenuo i zapucao ka deci. Likvidirao je šestoro mališana i ranio još petoro.

Posle masakra je izašao iz učionice i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio decu. Kosta je potom prebačen u psihijatrijsku bolnicu, a samo dva dana kasnije uhapšen je njegov otac, koji je još u pritvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Schwedter

pre 10 meseci

Nedostaje vam tekst, vise puta hocu nesto da procitam i ne pise nista samo uvodi i jedno te isto. Verovatno zaboravite da napisete pa cisto da znate ?

"KOSTA IMAO SAMO PUBERTETSKE BUBICE": Novi detalji saslušanja majke Koste K.
Hronika

"KOSTA IMAO SAMO PUBERTETSKE BUBICE": Novi detalji saslušanja majke Koste K.

Bilo je nekih pubertetskih "bubica" kako su to razumevali, ali ništa dramatično, niti ozbiljno. On je u školi bio izvanredan, išao je i na vanškolske aktivnosti i niko se ništa u vezi njega nije žalio, niti je on govorio da ima neke probleme. U porodici je sve funkcionisalo kako treba i odnosu su bili dobri i normalni.

25.05.2023

16:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17