• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.06.2023

08:24

ISPOVEST SESTRE ZLOSTAVLJANE DEVOJKE SA ZVEZDARE: Beba po glavi ima 11 modrica

Shuterstock, Pngwing

Vesti

ISPOVEST SESTRE ZLOSTAVLJANE DEVOJKE SA ZVEZDARE: Beba po glavi ima 11 modrica

Podeli vest

DOŠAO je nervozan s posla, potrošio je ceo bojler sa toplom vodom i tu su se posvađali. Tražio je od nje da imaju intimne odnose, ali je moja sestra odbila, tada je legao preko nje, stavio pesnice na njen grudni koš i silovao je...

Ovim potresnim rečima počela je ispovest devojka (29) čija je sestra (26) pre dva dana pretrpela jezivo porodično nasilje od strane svog nevenčanog supruga (25) na Zvezdari u Beogradu. Nasilnik je nakon prijave policiji uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i silovanje. On je kako se sumnja zlostavljao i šestomesečnog sina koji je imao modrice po glavi.

- U poslednja dva meseca počeo je da se iživljava nad mojom sestrom, promenio se i bio je sve nervozniji. Te večeri došao je kući s posla, bio je opet nervozan i otišao je da se istušira. Potrošio je svu toplu vodu iz bojlera i moja sestra ga je upitala zašto je to uradio jer je i ona htela da se tušira i tada je počeo pakao - kaže sestra oštećene devojke i dodaje da su supružnici od marta prošle godine zajedno.

Foto: printscreen/instagram

Povređena beba

- Tražio je od nje da budu intimni i ona je ga odbila, a on se tada bacio na krevet, legao preko nje i pesnicama se održavao na njenim grudima.

Napominje da je sestra trpela ozbiljne bolove.

- Bukvalno se borila za vazduh, davio je i udarao po glavi, a onda ju je silovao. Moja sestra se potom požalila svojoj drugarici gde je navela da je silovana i pretučena. Drugarica je odmah reagovala i obavestila me - kaže devojka i dodaje da su ona i sestra rasle u hraniteljskoj porodici i da imaju samo jedna drugu.

- Odmah sam je pitala da li je sve uredu, a ona je odgovorila da jeste, iako sam znala da nije. Dogovorile smo se da se vidimo sutra i tada sam odlučila da ću spasiti moju sestru i sestrića izvući iz kandži bednog i jadnog stvorenja kao što je on.

Foto: printscreen/instagram

Povređena beba i otac nasilnik

Zabrinuta devojka detaljno je objasnila da joj je oštećena kroz plač objasnila kroz koju torturu prolazi u poslednje vreme.

- Dugo sam je ubeđivala da mu se suprotstavi, spakuje stvari i prijavi ga. Tada mi je rekla: "On će mene ubiti ako ga prijavim, a isto će mi biti i da ga ne prijavim!" Smogla je snage i prijavila je nasilnika - kaže sestra oštećena devojke.

Nasilnik osećao da se nešto dešava

Dok su bile na pregledima oštećena devojka i šestomesečna beba osumnjičeni je pokušao da stupi u kontakt s njima.

- Кao da je osećao da se nešto dešava, a kasnije je uhapšen i sreli smo se s njim oči u oči kad su ga izvodili iz policijske stanice. Tada je zastao i delovao je kao da nasrće na nas, ali su inspektori odmah reagovali - dodaje potresnim glasom sestra.

Kockao se...

Ona je objasnila i da je zet u poslednje vreme navodno počeo opet da kocka i da je to verovatno okidač za ovaj haos.

- Ranije se kockao, ali je s tim prestao. Sestra sumnja da je verovatno opet počeo sa ovim porokom, jer je znao da dođe bez cele plate kući i kaže da je izgubio novčanik - navodi ona i naglašava da se njena sestra plašila da mu se suprotstavi jer njih dve nemaju roditelje, ni bližu porodicu koja bi ih zaštitila.

- Sestra je na pregledima bila od osam sati ujutru do osam uveče, ali svi su prema nama bili divni, posebno iz policije gde su je inspektori zvali na posla sata. Sestriću su lekarskim pregledom ustanovili da ima čak 11 modrica po telu.

Podsetimo, osumnjični se sumnjiči da je nevenčannoj supruzi zadao više udaraca i primoravao je na seksualni odnos, kao i da je njihovom detetu naneo povrede po glavi i vratu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija