• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.06.2023

21:25

KRVNA OSVETA BEZ EPILOGA: NARUČIO PIĆE, A ONDA MU PUCAO U POTILJAK!  Albanac ubio u kafani Momčila, jer je njegov sin pre toga usmrtio ljubavnika svoje devojke!

printscreen

Vesti

KRVNA OSVETA BEZ EPILOGA: NARUČIO PIĆE, A ONDA MU PUCAO U POTILJAK! Albanac ubio u kafani Momčila, jer je njegov sin pre toga usmrtio ljubavnika svoje devojke!

Podeli vest

Na današnji dan 2021. godine u Ulcinju je ubijen Momčilo Baro Đurišić (69), a veruje se da je stradao zbog krvne osvete nakon što je njegov sin Savo usmrtio Beću Likaja sa Kosmeta u martu 2017. godine. Mlađi Đurišić je u sudskom postupku za likvidaciju Likaja osuđen na 13 godina zatvora.

Što se tiče ubistva starijeg Đurišića, crnogorska policija je u oktobru iste godine rasvetlila taj zločin i podnela krivične prijave protiv dvojice albanskih državljana, Pirolija Vinsceka (34) i Lale Dorjana (35).

Utvrđeno je da su legalno ušli u Crnu Goru i iz nje izašli preko graničnog prelaza Sukobin, istog dana kada su ubili Momčila. Obojica, i pored svega, do danas izmiču pravdi.

Đurišić je likvidiran u kafani Automoto društva, čiji je bio zakupac. Ubica je ušao u kafić, u kome u tom trenutku nije bilo drugih gostiju, i naručio piće. Kada se Baro okrenuo da mu donese porudžbinu, ustao je i pucao mu sa leđa u potiljak, posle čega je pobegao.

U razmeni operativnih podataka između crnogorske i albanske policije, utvrđeno je da je direktni izvršilac ubistva Piroli. Slučaj je krajem prošle godine ustupljen na dalje postupanje nadležnim pravosudnim organima Albanije...

Tragom te priče, ispostaviće se da je početkom januara ove godine Piroli ranjen u pucnjavi u Skadru, dok je bio u automobilu "ford". Kako su tada preneli tamošnji mediji, pogodila su ga dva metka, u stomak i rame, a jedna osoba ga je nakon ranjavanja prevezla u bolnicu u Lješu.

Albanski "ABC News", međutim, preneo je da Piroli nije prevezen u bolnicu zbog straha od još jednog pokušaja ubistva...

Na pokojnog Đurišića je, i pre ubistva, pucano u septembru 2019. godine u naselju Pinješ. Tada je napadač na njega ispalio više hitaca i lakše ga ranio. Nedugo nakon toga, uhapšen je Dalibor Topljanović iz Zaječara koji je bio osumnjičen za taj napad.

Dva meseca ranije, ispod vozila Đurišićevog drugog sina Marka pronađena je eksplozivna naprava koju je slučajno primetio prolaznik.

Momčilov sin Savo, koji je osuđen da je u stanu svoje bivše devojke Mirnese Divljanović ispalio više hitaca u grudi Likaju, pred sudom je priznao zločin i izrazio kajanje, ali je decidirano tvrdio da se nije sve odigralo na način opisan u optužnici. 

- Izvadio sam pištolj, koji nisam repertirao, jer je u njemu već bio metak. Čuo sam pucnje i više se ničega ne sećam. Mislim da sam pokušao da podignem tog polunagog muškarca koji se nalazio u stanu. Pištolj nosim zbog bivšeg momka moje devojke, jer nam je pretio i napadao nas oružjem - naveo je tada u odbrani Savo Đurišić.

Svedočila je i Mirnesa. Ona je izjavila da je sa ubijenim Likajem "samo sedela u stanu", kada je ušao njen momak Savo i ubio ga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija