• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.06.2023

11:55 >> 13:23

DETALJI JEZIVOG PORODIČNOG ZLOČINA U PANČEVU: Ubica bio hrirurg i vlasnik taksi firme u Rusiji

printscreen

Vesti

DETALJI JEZIVOG PORODIČNOG ZLOČINA U PANČEVU: Ubica bio hrirurg i vlasnik taksi firme u Rusiji

Podeli vest

Ruski državljanin Ašov G, njegovi supruga Olga G. i sin (8) nađeni su mrtvi u stanu u Pančevu kada je policija sinoć provalila vrata.

Prema saznanjima Informera Rus, koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo, po zanimanju je hirurg, a u Rusiji je imao i svoju taksi firmu.

Foto: Zoran Sinko

Stan gde se dogodio zločin

- Ubijena Olga je bila dečiji pedijatar, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je trebala da dobije kako bi počela da radi. Olga je imla sina (18) iz prvog braka, koji je pre nekoliko dana deportovan i otišao je u Rusiju - rekao je naš sagovornik. 

U Srbiji je sa Ašovom i Olgom u stanu koji su kupili pre dva meseca ostao samo njihov sin (9). 

Kako saznajemo, muškarac je prvo ubio suprugu, pa dete.

- Nakon svađe, uzeo je nož i zaklao ženu, dok je njihovo dete rukama udavio - kaže sagovornik i dodaje da je potom izvršio samoubistvo.

Foto: Zoran Sinko

Uviđaj...policija u Pančevu

Ova Ruska porodica je u Pančevu poslednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima. Za jezivo dvostruko ubistvo i samoubistvo saznalo se nakon što su ih tokom jučerašnjeg dana zvali prijatelji iz Rusije, ali se oni nisu javljali.

- Prijatelji su navodno obavestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dečak ležali su na podu stana, dok se Rus obesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija