• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

07.06.2023

23:37

POTRESNE REČI RAZREDNE DEČAKA KOJI SE UTOPIO NA ADI CIGANLIJI - ON JE BIO LEK ZA SVE NAS U ŠKOLI! Bila je privilegija što sam mu bila nastavnik!

Ustupljene fotografije

Vesti

POTRESNE REČI RAZREDNE DEČAKA KOJI SE UTOPIO NA ADI CIGANLIJI - ON JE BIO LEK ZA SVE NAS U ŠKOLI! Bila je privilegija što sam mu bila nastavnik!

Podeli vest

Milan Stevanović (16), jedan od dvojice dečaka koji su se juče utopili na Adi Ciganliji u Beogradu, nastradao je spašavajući druga. Njegova razredna, je potresena i uplakana!

Dečak je kobnog dana završio drugi razred Saobraćajne škole u Zemunu, smer lakirer. Njegova razredna, potpuno potresena i uplakana, došla je danas kod oca da mu izjavi saučešće.

Ona za "Novosti" kaže da joj je bila privilegija i čast što je poznavala Milana i bila mu nastavnik.

- On je bio lek za sve nas u školi. Imao je divan odnos sa nastavnicima, uživali smo u njegovom društvu. On je baš voleo da bude lakirer, da radi to. Uživao je. Iz Velike Moštanice je dolazio u Zemun u školu i nikada nije zakasnio. Bio je pomoć svima, šta god da treba, da slika svesku kad neko ne dođe, da pokaže domaći, ma bio je sjajan. Drugari su ga svi voleli. Da me je neko pitao kako dete treba da izgleda i da se ponaša, ja bih rekla kao Milan. On je bio primer dobrog deteta, a njegov otac dobrog roditelja.

- On je bio dobrota skupljena sa svih strana u njemu. Dete, a veliki čovek. Heroj. To je on bio ove dve godine, koliko sam ga poznavala - zaključila je razgovor razredna kojoj su za dečakom krenule suze.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija