• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2023

17:01

(VIDEO) POLICIJA UHAPSILA NELEGALNOG TAKSISTU NA AERODROMU: Oni koji budu zatečeni da rade van propisa ostaju bez vozila

Printscreen MUP Srbije

Vesti

(VIDEO) POLICIJA UHAPSILA NELEGALNOG TAKSISTU NA AERODROMU: Oni koji budu zatečeni da rade van propisa ostaju bez vozila

Podeli vest

Policija je na inicijativu ministra unutrašnjih poslova i ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nastavila je da kontroliše i hapsi nelegalne taksiste na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, koji dnevno na prevaru zarađuju na hiljade evra

Naime, policija je uhapsila na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" nelegalnog taksistu koji je, kako se sumnja na prevaru pokušao da preuzme putnika.

- Ovim praktično poliicija nastavljaju da kontroliše i hapsi neregularne taksiste koji pokušavaju da prevare putnike na aerodromu Nikola Tesla. Neregularnim taksistima koji su budu zatečeni da rade van propisa ostaju bez vozila - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Printscreen MUP Srbije

Uvaćen dok je vrbovao putnike 

Podsetimo, akciju suzbijanja divljih taksista policija je otpočela u aprilu na inicijativu ministara unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića. 

Za vikend MUP je sa posebnom jedinicom policije organizovao punktove koji su kontrolisali sve taksiste na aerodromu, dva vozila su već oduzeta, a danas je još jedan nelgalni taksista uhapšen.

Nezvanična procena je da u grupi radi oko 20-25 taksista i da dnevno zarađuju oko 30.000 evra




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija