• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2023

08:15

NASTAVAK SUĐENJA DECENIJE! Zoranovi advokati predstavljaju žalbe na presudu, na suđenju SVEDOK MARJANOVIĆEV BRAT!

Informer

Vesti

NASTAVAK SUĐENJA DECENIJE! Zoranovi advokati predstavljaju žalbe na presudu, na suđenju SVEDOK MARJANOVIĆEV BRAT!

Podeli vest

Advokatski tima koji zastupa Zorana Marjanovića koga je Viši sud u Beogradu osudio na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, danas će na sednici Apelacionog suda predstaviti žalbe koje su podneli

Zoranovi advokati Veljko Delibašić, Aleksandar Zarić, Nikola Dumnić i Stefan Jokić danas će sudskom veću obrazložiti svoje žalbe. U Apelacioni sud pored advokata Zorana Marjanovića na suđenje je došao i njegov brat Miloš Marjanović koji je u predmetu svedok.

Foto: Marko Đoković

Veljko Delibašić

Pre toga sudija izvestilac će pročitati poslednjih 100 strana presude koja je napisana na čak 698 strana u kojoj je sudija Višeg suda obrazložila kaznu od 40 godina na koju je osuđen Zoran Marjanović.

Foto: Marko Đoković

Nikola Dumnić i Stefan Jokić

Danas je četvrta sednica od ukupno devet koliko je zakazano, a do sada su pročitani delovi iskaza svedoka, ali i veštaka koji su izneli svoje mišljenje o događajima od 2. aprila 2016. godine kada je na nasipu u Crvenki u Borči sa osam udaraca metalnim predmetom po glavi ubijena pevačica Jelena Marjanović koju je ubica još uvek živu ubacio u kanal pun vode gde je dan kasnije pronađena mrtva. 

Foto: printscreen

Jelena ubijena pored kanala u koji je bačena

Svedočenje ljudi bliskih Jeleni i porodici Marjanović bacili su novo svetlo na odnose Jelene sa Zoranom, ali i ostatkom porodice koji nisu bili baš tako idealni kako su predstavljani u početku. 

Naime Jelena je bila u jako lošim odnosima sa svekrom Vladimirom, ali i Milicom tadašnjom devojkom a sada suprugom Zoranovog brata Miloša. Jelena takođe nije bila zadovoljna ni što se kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović pita skoro za sve i živi sa njima u kući. 

Inače stručnjak koji je veštačio telekomunikacije utvrdio je i da je Zoran u vreme ubistva namerno isključio svoj mobilni telefon.

Osuđen na 40 godina, ne priznaje zločin

Podsetimo Zoran Marjanović koji od početka tvrdi da nije ubio suprugu Jelenu presudom Višeg suda u Beogradu osuđen je na 40 godina zatvora.

Njega na sednice Apelacionog suda sprovode iz pritvora u kome se nalazi od jula prošle godine kada je nepravosnažno osuđen. On je i pre toga bio u pritvoru deset meseci i to nakon što je godinu i po dana posle zločina na nasipu uhapšen 15. septembra 2017. godine i optužen za Jelenino ubistvo.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija