• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24 sedam

21.06.2023

21:10

NIKŠIĆANIN SAVO STEVOVIĆ (45) LIKVIDIRAN PRE PET GODINA! Doselio se iz Švajcarske, kupio stan, pa izrešetan ispred zgrade

Vesti

NIKŠIĆANIN SAVO STEVOVIĆ (45) LIKVIDIRAN PRE PET GODINA! Doselio se iz Švajcarske, kupio stan, pa izrešetan ispred zgrade

Podeli vest

Nikšićanin Savo Stevović (45) ubijen je na Žarkovu pre pet godina.

Likvidiran je dok je parkirao automobil “mini-kantrimen” ispred zgrade u kojoj je kupio stan i u kojoj je živeo nakon što se doselio iz Švajcarske. Policija je odmah posumnjala da je razlog ubistva sukob zbog trgovine drogom.

Foto: Printscreen Jutjub

 

Na njega su iz automatskog pištolja pucale ubice koje su se nalazile u belom BMW, a policija je na licu mesta pronašla tragove DNK i delimične otiske prstiju.

BMW iz kojeg je pucano imao je lažne registarske oznake, a policija je njegove ostatke našla u ulici Miloja Zakića, gde su ga likvidatori zapalili.

Foto: informer.rs

Mesto zločina u Žarkovu

Nakon manje od dva meseca u Beogradu je zbog tog ubistva uhapšen P.M. (32).

- Pretpostavlja se da su nakon toga pobegli vozilom u kome su ih čekali pomagači. Na mestu zločina pronađene su čaure koje pripadaju mecima od devet milimetara, a u ubijenog Crnogorca ispaljeno je sedam hitaca. Stevović je u trenutku likvidacije bio u svom automobilu koji je imao švajcarske tablice, a ekipa Hitne pomoći koja je došla mogla je samo da konstatuje smrt jer je pogođen u glavu i odmah preminuo - rekao je tada izvor iz istrage.

Stevovićev sin je bio ispred zgrade kada se ubistvo dogodilo

Foto: informer.rs

 

- On nije bio na ulici kada se dogodilo ubistvo, ali je došao na uviđaj, pa su ga policajci vratili u zgradu. Kasnije je izašao i sedeo na pločniku. Inače, Stevović je odranije poznat policiji jer je hapšen i robijao je u Švajcarskoj. On se pre nekog vremena vratio u Srbiju i nastanio u zgradi u Ulici Milana Jovanovića -rekao je izvor i dodao:

Foto: informer.rs

 

– Navodno, Stevović je bio umešan u poslove u vezi s trgovinom narkoticima, pa se veruje da je mogući motiv prevlast na tržištu droge.

Sumnjalo se da je Stevović bio u vezi sa “škaljarskim klanom”, a preselio se iz Švajcarske u Beograd jer je smatrao da je sigurnije tu da živi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija