• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.06.2023

09:47

Godinu dana od horor otkrića u selu Veliko Trnjane! Ubila muža, a leš zabetonirala u buretu

printscreen

Vesti

Godinu dana od horor otkrića u selu Veliko Trnjane! Ubila muža, a leš zabetonirala u buretu

Podeli vest

Pre tačno godinu dana Nenad Stojanović je nakon sahrane svoje snaje Biljane (38), koja je izvršila samoubistvo, iza novosagrađenog zida u štali pronašao bure u kome je bio leš njegovog brata Ivana (40)

Istraga je utvrdila da je Biljana u porodičnoj kući u selu Veliko Trnjanje, kod Leskovca, otrovala Ivana još u novembru 2019. godine, a onda ga izbola, povadila unutrašnje organe, a leš ubacila u bure i zabetonirala. Bure je na kraju sakrila u štali, koju je pregradila novim zidom. 

Tri godine je Biljana lagala Ivanove roditelje, ali i njihovo troje dece da je on u Rusiji i da se čuje sa njim. Kada je u štali pravila zid kako bi sakrila bure sa telom svog ubijenog muža Biljana je deci i svojoj maćehi, koja je živela sa njima u kući, rekla da tu krije zlato.

Foto: printscreen

Štala u kojoj je Biljana krila leš supruga kog je ubila

 

 A onda verovatno svesna da ne može istinu da krije još dugo Biljana je izvršila samoubistvo, a na Vidovdan kada je sahranjena, ćerka je pronašla očev pasoš i to rekla stricu Nenadu koji je shvatio da njegov brat nije u Rusiji. 

Pretražio je Nenad dvorište i na kraju ušao u štalu gde je video novi zid. Kada ga srušio ispalo je bure i u njemu lobanja i telo u čučećem položaju. DNK analiza je pokazala da je to Ivan.

Tokom istrage bukvalno je celo selo polografsko ispitano, ali niko nije imao šta da kaže o ubistvu. Čak su i Ivanovi roditelji izjaivli da ih je Biljana ubedila da je on u Rusiji, ali da ne može da se javi.I deci je govorila isto i čak im je rekla da otac dolazi uskoro i da će kupiti stan u Beogradu.

 Biljana i Ivan su u braku dobili troje dece, a Ivanov brat Nenad tvrdi da je njihova najstarija ćerka obišla majčin grob. Najstariaj ćerka koja je i pronašla očev pasoš je nakon saznanja šta je njena majka uradila samo jednom otišla na njen gorb upalila sveću i rekla: "Ovo ti je, monstrume, prva i poslednja sveća koju sam ti zapalila, više ti nikada na grob neću doći, ubila si mi tatu!"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija